...z DVI na DSUB - myslíte (víte), že to pošlape? Díky :-)
Printable View
...z DVI na DSUB - myslíte (víte), že to pošlape? Díky :-)
Děláš si srandu, nabouchat sem takhle blebej dotaz? Proč by to nemělo jít? Až budeš mít problém, pak tu založ téma :!:Citace:
Původně odeslal Fx
:o :roll: Co na to říct - hledal jsem, nenašel :arrow: založil jsem téma.Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Odpovím protiotázkou - proč by to jít mělo?
:evil: :evil: :evil: Takovýhle lidi fakt miluju
Ještě jsem si nevšimnul u karty (od dob DualHeadu na Matroxu), že by to nefungovalo jedeme takhle v práci. Stačí snad vzít dva kabaly od monťáků a zkusit to ne? Asi jako bych se ptal, jestli fungujou diskety v 3,5 floppy mechanice ;D
Dva kabely mi nestačej, potřebuju k tomu i dva monitory ;-) a ty momentálně doma nemám, jinak bych se tak blbě neptal. Navíc jde o to, že některé karty umí jen 1x CRT a 1x LCD, jiné umí i 2x CRT - aspoň podle toho, co jsem cetl. Osobni zkusenost nemam. PROTO SE TU SNAD PTAM, NE?Citace:
Původně odeslal BeachKEN
No, pokud nemáš dva monťáky a neplánuješ je, tak to tolik neřeš. ;D
S tebou je fakt domluva jak s nemluvnětem. Plánuju dva monitory a ptám se, jestli to karta umí. Když neumíš číst, neodpovídej.Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Kua člověče, tak to napíšu hned ne, že budeš kupovat 2 monťáky. Ta redukce by jít měla, akorát nebudeš moct měnit frekvenci na každém z monťáků, jelikož nemá Dual RAMDAC.
Budu kupovat 2 stejnýho typu, tak snad to pojede ok... Dik za info...