Myslím značku, chci 2x256MB 400MHz, uvažoval jsem o OCZ Performance CL2, ale občas někde zaslechnu, že si s touhle deskou moc nerozumí. Procesor Barton 2500+, deska je revize 2.0. Díky za tipy.
Printable View
Myslím značku, chci 2x256MB 400MHz, uvažoval jsem o OCZ Performance CL2, ale občas někde zaslechnu, že si s touhle deskou moc nerozumí. Procesor Barton 2500+, deska je revize 2.0. Díky za tipy.
To je mozne, nebot maji Winbond chipy a ty chybuji s nForce2 (nVidia to resila BIOSem), v kazdem pripade zkus OCZ ELL PC433 (chipy OCZ), bezi skvele .... :-))))
Ak mas dost penazí tak Corsair je dobrá voľba...
Takže kdyby někdo řešil stejný problém - koupil jsem OCZ 400MHz 512MB EL Dual Channel, zatím je mám na 400 MHz, CL2, 3-3-6, zdají se být v poho.
Ja mam Twinmost Twister 3500 CL2 a bezia na 3-3-2-CL2 v pohode na 200Mhz voltaz 2,6
512MB 450MHz A-DATA kdyz jsem to zkousel u kamose na ASUS A7N8X DELUXE, tak se mu to sralo na 333 CL2 ... me jedou v pohode.
KingSton 433MHz (viz. můj popis)Citace:
Původně odeslal Kilián
Moje OCZka 3500 EL nesekaj zrovna dobrotu. Pri CL2 to haze v patym testu Memtestu86 chyby. Ale v GoldMemory, Memtestu a v Prime95 zase zadny chyby nejsou. Tak pak clovek nevi, cemu verit. Pri CL2.5 je to vsechno v pohode. Jedou synchronne s 200Mhz FSB. Ovsem pri 217 FSB opet synchronne s pametma (coz odpovida specifikaci PC3500) uz Prime neprojede. A to ani se zvednutou voltazi na 2.8V a CL2.5. Nemate nekdo nakou radu? Jiz jednou jsem je reklamoval a dostal novy (ty predchozi na tom byly jeste hur).
Vymen desku ;D ;D ;D
Nebo zkus v biosu nastavit by SPD a uvidis, traba to nebude tak hrozny, a pujde to taktit lip :-)
ja kamosovi prave teraz skladam komp s touto doskou, budem tam davat Corsair TWINX 512-3200LL. Mate nejake skusenosti?
mam presne tuhle desku a v ni Adata 450, zatim sem jel nejvic na 424 a problem sem nemel s pameti zadnej, to asi k tomu, ze se na tyhle fosny ty pameti serou.