Je to úplně jiné, složité... hledím na to jak péro....
Printable View
Je to úplně jiné, složité... hledím na to jak péro....
Ten XP design nesnesu, to za prvé... nahoře na liště se nedají upravit k obrazu svému tlačítka....
Taxem to z komplu vyhodil, je to totálně nepoužitelný produkt, nepřehledný, přeplácaný, s minimem možností uživatelského nastavení a to jsem měl ostrou plnou verzi. Pětka je prostě geniální a asi zatím nepřekonatelná. V kombinaci s Photoshopem zcela jistě.
Uz je 6 ? Co viem tak o 5.0 a 5.1 PowerPack.
Jo, ale fakt to nestojí za to... Pokud chceš, napiš mi SZ :-)Citace:
Původně odeslal AjsTi
Stalo sa :wink:Citace:
Původně odeslal Rado
No tak nevím jak šestka, ale já jsem viděl naposledy ACDsee 5.0 a to byl pěknej nenažranec. Jako prohlížeč je to k hov.nu.
Když si chci prohlídnout obrázek, nezajímají mě barvičky v menu a podobný ko.ko.ti.ny a chci aby nejlépe do půl vteřiny najel obraz. 8-)
ACD see 3.x to jistí. :-)
OD 4.x dál je to pomalý a rozežraný (i na lepších kompech) :evil:
Pokud se jedná o úpravu obrázků, pochybuju že to zvládá víc než Photoshop.
Na klasické úpravy (změna velikosti, otáčení atd.) bohatě stačí ACDsee 3.x :wink:
priklanim se k nazoru. ja osobne pouzivam ACDC v2.2 :) novejsi jsou fakt zbytecne velke a pomale zrudy. Jako alternativu pouzivam sem tam IrfanCitace:
Původně odeslal Lord Owl
JJ. 2.4, nikdy jsem nic novejsiho na compu nemel, ani nechtel mit..
Ja zustal u 3.1 (oproti 2.x umi otacet fotky ;D )
bohuzel musim souhlasit, verze 3 byla nejlepsi. ted pouzivam 5ku powerpack a jen proto, ze jsem byl konecne schopny to upravit do vizaze 3ky a uz mam tak vykonny pocitac, ze mi nevadi troska zdrzeni :wink:
Jojo, pětka má super možnosti uživatelského nastavení a je fakt rychlá Akorát déle načítá fotky, které jsou na HDD prvně, paxe uloží do cache a jede to jak Rus), možná budou dobré jen liché verze :-) Podle mě je pětka vzhledem ke své variabilitě a uživatelské přítulnosti jednoznačným favoritem. Třijednička taky nebyla marná ale moc toho neuměla.Citace:
Původně odeslal mISHA
ACDSee sem pouzival chvili a pak sme rpesel na irfanview - je azdara a rychlejsi,s pluginama umi prohlizet hafo veci(videa,flash,...) a enjake zakaldni upravy umi taky..proste na prohlizeni mi na 100procent vyhovuje
Vo Windows ME je zabudovany jednoduchy prehliadac, tak pouzivam ten (hlavne preto, ze je extremne rychly - funkcie nema ziadne). Na druhom PC mam XnView - je to sice dost pomale, ale je to zadarmo a ma to vela editovacich funkcii, takze sa to da pouzit aj na vyrabanie screenshotov a pod.
no ja sem asi pred tejdnem presel z ACDSee classic 2.43 na 5.0 a zatim nesleduju zpomaleni...jeste si musim trochu zvykat na ovladani ale jinak pohoda
jak rikam-irfanview:zadara,rychly+nejake funkce taky(zmena velikosti,poctu barev,konverze do ruznych formatu,vyber,ruzne efekty,.....)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ked som videl jeho ikonu, tak som skoro hodil tycku -> uz len kvoli tomu by som ho nezniesol. Nie, ze by som si nejako potrpel na design, ale to plati len pokym to nie je vysloveny hnus ;D
tobe vadi ikonka u programu ??? jiank tusim ze tam jde v opsnech zvolit jakou ikonku to ma ukozavt u souboru....Citace:
Původně odeslal Rainbow
nicmene nic nenutim 8-)
Ja pouzivam 3.1, jedina verze co stoji zato !
K cemu jsou my graficky fc v ACDSee, kdyz mam Photo shop ??? Ja potrebuji pouze rychly prohlizec fotke !
Ted se snazim prejit na InfranView.
Inak by som to nenapisal :)Citace:
Původně odeslal GS
3.1 bola last good verzia.
Mne bohate stačí na prezeranie obrázkov a základné úpravy IrfanView.
ja som mal podobne pocity, ale uz pri verzii 5.xx ;D , takze vyhrava stary dobry ACDSee 3 alebo XNView ci IrfanViewCitace:
Původně odeslal Rado
neznasam ked sa vyrobcovia snazia do jedneho programu urceneho povodne na konkretny ucel (v tomto pripade rychle prezeranie obrazkov+zakladne upravy) integrovat vsetko mozne i nemozne, coho sme v sucasnosti svedkami :evil:
Jedna vec mi na tej 6tke oproti 5tke ide na nervy, a to Thumbnails view. V 5tke to bolo plne konfigurovatelné, tu iba zčasti, ponúka iba štandartné veľkosti náhladov, nedajú sa plynule meniť ako v 5tke. A hlavne mi tam ide na nervy že keď dám napr. size 80x60 tak sú medzi radmi veľké medzery aj keď nastavím thumbnail spacing na minimum. Dá sa to nejak inak alebo je to taký shit. Aj ikonky mala tá 5tka krajšie......
Vcera som ho nahodil a zatial sa mi javy ako ok :)
nevi nekdo od jaky verze je ACDSee schopny zobrazit ty informace co sou ve fotce z diitaku? Tak jak je to v 5.0 ???