Oplatí sa mi inštalovať ovládače VIA Hyperion, tuším posledná verzia je 4.49 na Windows XP, ak mám K6-2, 5VMP3 a všetky posledné updaty a patche, ako SP1 a pod? nemám inak žiadny problém, a nechcem, aby sa mi potom po inštalácii znížila stabilita...
Printable View
Oplatí sa mi inštalovať ovládače VIA Hyperion, tuším posledná verzia je 4.49 na Windows XP, ak mám K6-2, 5VMP3 a všetky posledné updaty a patche, ako SP1 a pod? nemám inak žiadny problém, a nechcem, aby sa mi potom po inštalácii znížila stabilita...
Akú dosku vlastne máš?!
Nie to su predovsetkym ovl. urcene na nove dosky.
mám LuckyStar VIA 5VMP3 4.0, tá má ešte ISA sloty. takže asi sa to neoplatí inštalovať, a staršie takisto nie.
Ja mam na KT133 naeke posledne pred Hyperionmy.A facha to v pohodicke. :wink:
ono to bude fungovat ale stahovat to nema cenu pokud ma dotycny nejaky chatrny pripojeni ( treba plati za data )..
ide o to či to pôjde nejako lepšie alebo či to opraví nejaké chyby, čo ešte nie sú opravené v SP1 a tak. pripojenie mám 512 kbitps, tak to nie je problém
No je dosť velký rozdiel, ak beží napr. Win XP bez nich a s nimi! Proste treba ich mať nainštalované, dosť to zrýchli počítač! Ja som mal na svojej KT 133 tusím 4in1 v 4.37 a boli fakt dobré.
no podivej - ja mam Aopen AX59Pro (VIA Apollo MVP3) s K6-2 a mel sem VIA 4in1 jak 4.47 tak (ted mam) 4.37, nevidim vubec zadnej rozdil - a ty 4.37 pouzivam jenom proto, ze to nekde nejaky dobrotivec (myslim Spec) doporucil - takze pokud nemas potize - zustal bych u 4.37
tady nejakou neahodou zrovna spousta lidi se starsima chipsetama od VIA, ale ja mam procit ze pokud prechod z "normal" na Hyperion prinese nejaky vykonostni rozdil tak jedine na novych chipsetech od VIA jako sou KT400A a KT600 (mozna este KT400, KT333 uz je taky asi mimo... nevim)
To už se tu rozebíralo. 4in1 jso optimalizovány pro různé desky. Na KT133 v4.37, KT266-333 v4.42, KT400, v4.49
tady nejakou neahodou zrovna spousta lidi se starsima chipsetama od VIA, ale ja mam procit ze pokud prechod z "normal" na Hyperion prinese nejaky vykonostni rozdil tak jedine na novych chipsetech od VIA jako sou KT400A a KT600 (mozna este KT400, KT333 uz je taky asi mimo... nevim)
Po instalaci VIA H. 4.49 se mi IDE zařízení hlásí jako SCSI a nemůžu ani vypálit CD :?:
BTW po jedne male patalii s Win jsem se rozhdonul pro reinstall driveru k VGA (3dfx Banshee PCI) - a ktomu sem si vzal ty VIA 4in1 4.29 (mam MVP3) - vykon v Q3 sel mirne dolu, ale 3dmarky ukazuji o fous vic...
predtim sem mel 4.37 i 4.45 a oboje bez problemu....takze pri vyberu tech spravych 4in1 bych dal na Specovo doporuceni....