Ahoj lidi!
Nazev trheadu mluvi asi za vse - kamos ma Abit KT7A (bez RAIDu) a chce do te desky narvat co nejvetsi disk. Kolik ta deska maximalne zvladne?
Predem dekuji za odpovedi! :wink:
Printable View
Ahoj lidi!
Nazev trheadu mluvi asi za vse - kamos ma Abit KT7A (bez RAIDu) a chce do te desky narvat co nejvetsi disk. Kolik ta deska maximalne zvladne?
Predem dekuji za odpovedi! :wink:
To si to jako neumis najit via google ???Citace:
Původně odeslal Keyoke
se 160GB i 200GB harddiskem by neměl být problém...
si nomální? vod čeho tu to fórum je? Když nevíš tak nemel!Citace:
Původně odeslal Rhapsody
Ty nemel, chytráku, pokud se každej bude ptát na takovou kravinu aniž by se to sám pokusil najít, tak jak to tu bude vypadat ??? A nevyrypuj :!:Citace:
Původně odeslal herma
Rhapsody - kdybych vedel, jak to jednoduse pres google najit, tak to samozrejme udelam. Ale bohuzel nevim na co se presne googlu ptat - na cem je zavisla max velikost disku, ktery deska zvladne? Nasel jsem si stranky desku u Abitu (manual mi nesel stahnou,nevim proc), nejake recenze a podobne, ale max kapacita disku proste neni vec, ktera se uvadi v kazde zmince o desce. Proto jsem zvolil dotaz na foru, jelikoz cloveku, ktery to vi z hlavy a nebo vi po cem se divat zabere napsani prispevku 1/10 casu, ktery jsem ja stravil hledanim a neuspesne.
Psal jsem DeeKayovi, psal jsem GABOvi, psal jsem Glassmanovi... kazdy rekl myslim to nebo ono, ale zeptej se radeji na foru. Tudiz jsem to udelal. Tak si laskave nech sve blbe pripominky, pokud nemas nejakou, ktera ma nenulovou informacni hodnotu. :eek:
http://www.google.com/search?hl=en&l...bit+kt7a+128gb. Hned prvy link.
Hej! Klud lebo to tu zamknem.Forum je tu odtoho aby sa tu ludia zistili co xcu.
Dekuji a kamarad take! 120GB disk ma v pocitaci a chrochta si nad prebytkem mista (marne mu vysvetluju, ze mu to vydrzi jen chvili a pak ho bude mit zase maaaaaalo ;D )Citace:
Původně odeslal Rainbow
S aktualizaci BIOSu tam jdou vsechny dosavadni kapacity ....