Co je lepsi na overclocking?
Printable View
Co je lepsi na overclocking?
Pokud chces vetsi relativni OC tak 1400 :),Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
pokud chces sanci na vetsi absolutni OC tak asi 1600 :),
ale stejne zalezi na stesti, takze bych sel do 1400.
Ja bych sel do 1600, za ty dve kila to urcite stoji ... bohuzel uz jsem koupil 1,4 :|
Rad bych videl nejaky vysledky tech procesoru, ne na ECS desce, protoze co jsou tady thready tak maji fsb max 150 a z toho se maximum moc nedozvim.
Neviem, co mas proti ECS, mozem ti garantovat, ze z tychto duronov dostane moja doska maximum bez problemov... Ten kus, ktory som kupil bol bohuzial vadny, takze je na reklamacii. Ale kamosov Duron1,4 sme prevadzkovali (bez zmeny VCore :!: ) ako Athlon XP2200+
Bez zmeny Vcore je to o.k. , ale zajimalo by mne co se zmenou Vcore, kolik je max.?Citace:
Původně odeslal Slavo
Duron 1.4@1750
ECS K7S5a 166,7 FSB :lol:
bez zvýšení napětí
Uvidim co z toho časem dostanu...
Mno to jsem taky zvedav .), co z toho na tej ECSce vyzdimes ;DCitace:
Původně odeslal Puťas
pokud je mezi nema rozdil 200,- tak neni co resit.. 1600 jasne :idea:Citace:
Původně odeslal Slavo
Já bych řek naopak že 1400, ať s OC nebo bez
Ten můstek na L2 mi dává zabrat :roll:
dyby byl pořádnej obrázek jak to vydrátovat...
Tome ty víš že já na ECS vždycky dosáhnu maxima ;D , tatíček Masaryk říkal nebát se a nekrást...
Citace:
Původně odeslal Puťas
Kua,patm se kazdyho-opravdu si z K7S5A dostal 166fsb?
Na co chceš obrázek? Prostě propojíš můstek na L2 nejkratší cestou, ale ne přez díru po laseru.Citace:
Původně odeslal Puťas
Dneska jsem to zkoušel. Duron 1400MHz. Propojil jsem to (oklikou kolem tý díry po laseru) lakem. CPU se hlásil jako AthlonXP, paráda. Ale jen do prbního resetu. Pak se komp nedostal ani do postu a skončil ve smyčce resetů. Tak jsem to propojení můstku zrušil a komp zase naběhnul jako Unkown 1600+. Tak jsem to zkusil znovu propojit, ale opět stejnej výsledek. Chodilo jen do prvního resetu. (MB ECS K7S6A v1.0) :-(
jj, vim .), sem zvedav co z toho ve finale dostanes, tak se neboj a uz ho poradne vohul :)Citace:
Původně odeslal Puťas
BTW: hehe, a tu cache taky rozbehej .)...me neco rikej vo mustkach, sam jsem si uzil s L1 na Palominu az az ;D
166 na K7S5a - ve woknech překni z nějaké FSB od 124 do 147 na 166
Deska neumí bootovat ze 166
Někdy je třeba zlepšit chlazení čipsetu, a somzřejmě to chce kvalitní zdroj
Ja uz jsem se lek ze si objevil zlaty gral vsech K7S5Akaru :-)Citace:
Původně odeslal Puťas
Já to neobjevil, ale je to v pohodě třeba novej speedfan umí přepínat podle zatížení CPU, takže se o to nemusíte starat.
Tu l2 sem tužkoval už skoro 10* , maximálně sem dostal 350 ohmů, ale to comp nenastartoval :?: . Nejradši bych to vydrátoval v socketu.