Jde tualatin bezproblemově na tyhle desce?
Printable View
Jde tualatin bezproblemově na tyhle desce?
pouze od verze desky 1.5 a vys (modre DDR sloty)
Teda pro upřesnění já nemám p6s5at ale Pchips m700 s biosem z p6s5at ale mam ten posledni s podporuo 1.4GHz
Ked mas chipset 635T tak to musi fungovat. T na konci znamena Tualatin. Keby si mal iba 635 tak by si musel CPU upravovat.
Někde psali,že u M700 je Tualatin problematický, u P6S5AT není problem. Koupil jsem P6S5AT rev.1.5A,ale né modrý DDR sloty ale červený, a měla bios z M700!!! Flashnul jsem tam novej bios pro P6S5AT a dnes tam strčím Tuala 1.1 a uvidím.
Nezalezi od "koho" je deska (ja mel od Amtron nebo tak nejak) ci jaky ma BIOS.Citace:
Původně odeslal MR.AK
Dulezita je verze desky (v pravym hornim rohu), musi byt 1.5 a vyssi !
JEDE! Dnes jsem ho koupil: Celeron 1.1A Tualatin v BOX verzi, je to serie SL5ZE a diagnostické programy hlásí steping B1. Nesral jsem se s ním a od začátku nastavil na 11x133=1466MHz a ..................... jel v pohodě. Potom jsem pomocí CPUFSB utility nastavil FSB 140MHz a jede stabilně! tzn. 11x140=1540MHz!!!!!! A nejlepší na závěr : s obyč. BOX chladítkem je studenější než bejvalej 800@1064 !!! Iddle má asi 44 st. a zátěž kolem 50st. Neváhej a jdi do něj.
Tak ten tulen mi nejede teda jede ale na 66x10 a ne na 100x10 na tom to sileně pada :(((((
ty asi neumis cist !Citace:
Původně odeslal MR.AK
JAKOU MAS VERZI DESKY ??? (1.3,1.5,1.5A atd. )
umim mám 1.3 ale já to htěl stejně zkusit tak se nezblázni