Nazdar chci se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s tímhle vehiklem. Chci si ho pořídit, tak bych potřeboval radu, jestli jo, nebo radši něco jiného. Dikes
Printable View
Nazdar chci se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s tímhle vehiklem. Chci si ho pořídit, tak bych potřeboval radu, jestli jo, nebo radši něco jiného. Dikes
:-) Sice ti moc neporadim,ale jelikoz se chystam taky koupit AOC 19",asi 9Klr+,pri nedostatku penez 9Glr+,,tak mohu rict,ze hodne lidi co znam,tuhle znacku vlastni az na sporadicke vyjimky(vymenene u vyrobce)jsou vsichni navysost SPOKOJENI a peji jen samou chvalu!!! ;D ;D No,takze az to koupim tak se ozvu. 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
clovece ty me prijdes jak z jinyho sveta ;D AOC je sit nejvetsi, specialne ten co si chces koupit. pokud AOC tak jedine radu 7/9A+. ale delej protoze vyroba konci. :idea:Citace:
Původně odeslal vd
2 Braindead: A ty ho konkretne mas? Protoze ja mam taky jeden a je mirne neostrej. Asi budu muset postelovat trimry, ale blby je, ze pak clovek pride o zaruku.
Ale plati, ze i u tohohle typu 9A+ muzes narazit na blbej kousek
ja mam 7A+ a je celkem v pohode. za ty prachy je to ok. ale ted uz to steluju na lcdecko :-)
no ak to je fajn... takze AOC nebrat :?: mam se podivat po necem jinym, nebo :?:
jedine 9A+ nebo naky LCD, treba 721 nebo ted je prtej naka nova 729 :wink:
mno 9A+ sounds good, ale nejak na to nejsou love :? ... no asi budu muset jeste neco posomrovat... :-)
Takže jsem náhodou narazil v jednom bazáči na tuhletu věc:
21" EIZO F930 Professional. Maj ho jetej za 6700,- Kčs. Myslíte, že by to za to stálo???
Ale na zmetka muzes narazit stejne tak i u mnohem lepsich znacek,takze souhlasim.AOC neni nic extra ,ale diky pomeru cena/vykon/parametry vychazi jeho koupe opravdu vyhodne. 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)Citace:
Původně odeslal drCvach
Ajak je starej?Jestli to je do 2 let,tak do toho urcite jdi!!!EIZO to je kvalita,cena je opravdu nizka!! 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)Citace:
Původně odeslal SiB
Tech "mirne" neostrych AOC 9Glr jsem videl taky par...hnus hnus a zase hnus, ani Matrox grafika nebyla spasa a nedalo se na tom podle meho nazoru delat - ale budouci majitel jej chtel a platil, takze jsem jen poslouchal...Citace:
Původně odeslal drCvach
Měl jsem doma 5 GLR a měl jsem vidět 2 další.....asi jsem měl možnost vidět 3 výjimky.......btw Muj ze začátku celkem v pohodě, ale pak se rozostřil tak, že se na to nedalo díval 30 minut. Jinak na gymplu jsme měli 9 KLR a skoro všechny měli křivej obraz.Citace:
Původně odeslal vd
Je pravda, že je prohnutí dolního okraje problém i u Hyundaie, ale můj tim díky bohu netrpí.
Koupily by jste tu 9K+ nebo ne?
asi jo, ale ne Klr, Glr a podobne hnusy ...Citace:
Původně odeslal Martyr-M
v porovnani kvality obrazu z 7k+ jaka je tak 9K+
ve škole CVUT fsi máme všechny monitory značky AOC :roll: , 50% jsou 9glr, 49% 9klr a jeden 9A+. Než jsem si převezl do Praglu počítač a pořídil Eizo F520, tak jsem to té učebny taky chodil a od té doby mi přijde, že mám nějak slabý brejle. Možná to bude tím, že všechny monitory běží na 60hz a jednak tou kvalitou obrazu, která je prostě zoufalá. Zejména rozostření v rozích je "úžasné". Jediná vyjímka je ta 9A+, jenže když běží na 60hz... :evil:
podotýkám, že ty monitory běží od 8:00 do 21:00 od pondělí do pátku.
Takže pokud máte rádi svoje oči, tak se značce AOC vyhýbejte velikým obloukem :!: [/i]
Si nemůžeš obnovovací frekvenci změnit?? :eek:Citace:
Původně odeslal Staňour
Hmm imho AOC 9GLR = iiyama VM 1451(LS902UT) :-o Protoze sem byl u svagra co ma 2 roky stary AOC7GLR+ a ma to sami osd menu,ty samy chyby v geometrii a i se stejne chova pri ladeni obrazu jako tadle iiyama.Na Cvut FS maj tydle AOC9GLR vetsinou,ale aspon bezi 85Hz(60Hz humus sem nepotkal zatim) a to osd menu maj taky to sami co iiyama.Rikam si,v cem ta iiyama bude jina krom toho plastovyho obalu a vyssi cene :roll:.A jaky modely maj jeste od nekoho jinyho :?
No já mam AOC 9A+ a absolutně no problémi, akorát trochu pumpuje.
ne, asi nás považujou za úplný blby, protože to maj všechno bloklý :evil:Citace:
Původně odeslal Mastr
kamos si ted koupil AOC 9A+ a neni nejak moc spokojenej,rikla ze bych potreboval doladit ze je mirne neostrej :|
presne tak - i muj je mirnoucce neostrej. Ale za 3500 s tim Diamondtronem a rok starej - nekupte to za ty penize :)
to ja bych se do rozvostrenyho monasu nemohl divat..ani zadarmo .. nevim nevim podle miry rozvostreni ale i tak .. :|Citace:
Původně odeslal drCvach
Jak velkej je rozdil mezi temahle 3 monitorama?
MON AOC 19" 9A+ TCO99
MON AOC 19" 9K+ TCO2003
MON AOC 19" 9G+ TCO2003
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...23035&level=63
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...24934&level=63
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...24977&level=63