chtěl bych si koupit nějakou desku buď Soltek SL-75Kav 2500 nebo ECS asi za 2200 spíš ten Soltek stačí taková deska na Athlon 1700+ nebo v čem sou lepší ty dražší a mužu do ni dát sdram když tam patři ddr ???
Printable View
chtěl bych si koupit nějakou desku buď Soltek SL-75Kav 2500 nebo ECS asi za 2200 spíš ten Soltek stačí taková deska na Athlon 1700+ nebo v čem sou lepší ty dražší a mužu do ni dát sdram když tam patři ddr ???
Podla toho na co xces tu dosku.Ak len tak bez tuningu tak ti staci aj ta ECS,ak chces taktovat (neviem ako je na tom ten soltek,ale urcite lepsie ako ECS) tak radsej nejaky Epox,Asus.
Ak tam ide DDR SDRAM tak jedine to.
Ak tam ide SDRAM tak jedine to.
Ak obidve tak obidve,ale najdes to len na lacnych shitackych doskach -> takze jedine DDR...
Jestli chces levnou desku s podporou ddr i sdr, tak jdi do ecs (ale necekej zadny zazraky) ... jestli chces neco kvalitnejsiho (pro ddr), kup radsi epoxe nez solteka ...
NJ nektere horsi desky jeste maji DDR i SDR. Beavis ma novej image koukam :-)
jj ... vypadalo to njak divne, kdyz sme se sesli v jednom threadu treba 3 se stejnym obrazkem ... ;DCitace:
Původně odeslal LukasKiller
můžu doporučit solteka - sl75kav je hodně dobrá deska (co toho už chudák vydržela... :oops: )
nacpeš do toho i XP2400+ ale chce to novější bios.
co se týče taktování, tak nemám výhrady.
forever soltek :lol:
Stanour:tak to sem rád soltek za 2500 a eště když řikáš jak je dobrá tak ji asi budu brát :wink:
SL-75KAV neni spatna deska, ale dnes bych sel do DDR.Slysel jsem od kamosa ,co sel koupit SL-75FRV, ze jsou beznadejne vyprodane.
DDR jsou fajn, ale ta cena... oproti sdram - 256MB sdram za asi 1100,- a 256 ddr asi 3000,-
takže asi no coment...
a je velkej rozdíl ve výkonu mezi ddr a sdr
Jasne ze jo, jenze v te dobe co jme kupovali SL-75KAV tak po DDR nebylo ani pamatky - pokud si matne vzpominam.No a uprimne receno ,ktera deska z te doby ma dnes podporu XP2400+ jako SL-75KAV? ;D
a uprimne receno, kdo si dneska do ty desky bude rvat XP2400+ :roll: ale nic ve zlym, taky jsem ji mel a byla super :wink:
Treba ten ,kterej nema na novou fosnu a DDRka ,ktery uz jsou i tak dost cenove vysoko. ;)
jako třeba já ;DCitace:
Původně odeslal Majkl
mimochodem smažím na tom XP1600+@2200+ a hodlám jít vejš...
2500 za 75KAV?? si sa zblaznil?
V lete som ju kupil za tusim 1500 alebo 1600.
Jasne, ... proste jsi udelal dobrej kup. :wink:Citace:
Původně odeslal Vorlon
a kde za 1600 ja sem se koukal v czech computeru a tam za 2500 :o
Ja nevim ja bych radsi sel do neceho s DDR a jak jsem ted proletel cenik CC tak tam desky co jsou o 200-300 kc drazsi nez ten Soltek, ale zvladaj DDR. I kdyz je fakt ze DDRka jsou drazsi nez SDR, ale stejne...
a jaký s třeba když ddr o 300 dražší tak asi nebudou moc dobrý