Co říkáte na ty výsledky ? :-)
http://www.datafuse.net/slk800-u.php
Printable View
Co říkáte na ty výsledky ? :-)
http://www.datafuse.net/slk800-u.php
Že vím, proč jsem si ho koupil :-) . Na mém CPU (viz podpis) nejde s větrákem 37 CFM přes 40C NIKDY ;D
A muzu se zeptat, co konkretne za FAN na tom mas? Nejakou 80mm?Citace:
Původně odeslal jan555
Hej Thermalright su super ja mam teplotu max na 42°C teraz tam mam 80mm vetrak Coolermaster R82 s 2500 otackami.Idle 25-27°C.
JJ velmi dobry vysledok..ale pozri si ten vetrak aky hluk robil....to by som nechcel - chcelo by to porovant s nejakym vetrakom na 1300 otacok...by som bol naozaj zvedavy na vysledky....ale myslim ze by boli dobre.
Ja jsem se svym taky navysost spokojeny... Teplota mi klesla asi o 10°C oproti Volcanu 7+ s 80mm fanem...
80x25 37 CFM při 25 dB (údaje výrobce), ale budu zpomalovat, větrák je slyšet a při běžný práci (teď zrovna) mám teplotu kolem 30C... Jinak podle jiných recenzí není problém na něj fouknout i 92x25, jen se ty drátky trochu víc ohnou...Citace:
Původně odeslal BDs
jan555: Hele, nalepil sis zespodu ty kolecka, nebo jsi to risknul?
Ne, nelepil jsem je, připadalo mi spíš riskantní s nima operovat :-) Ale jak se u různých chladičů řeší přítlak spony, tak s tím jsem měl docela problém - málem jsem urval patici, než se mi ji povedlo tam dostat, přítlak má asi fakt slušnej...Citace:
Původně odeslal Zilla
Ja jsem je tam nacpal, bal jsem se toho, abych neurval ruzek procaku. Pritlak je vazne docela slusnej, ale me nedelalo nasazeni nejmensi problemy, asi jsem uz docel otrkanej z toho pitomyho Volcana 7+... :DCitace:
Původně odeslal jan555
Pouzívám sice SK-7 + redukce na 92 Fan (vsechen vzduch proudi na pasiv) + PAPST 92*92*25 na 1200 ot/min + WT a pasta ASIII, ale ty vase výsledky jsou oproti mě stejne nejaké moc dobré. Bartona v popise mi to pri CPU burnu rozhicovalo v letních vedrech na max 60 po 3 hodinach. Rozdíl SLK 800 vs SK-7 prece nemůze byt tak velky
no uz aby byl doma jsem zvedavej co z toho dostanu jsem zvedavej hlavne o kolik me sleze teplota.
2jafido: SK7 cka je o dost horsi nezli SLK800 a dneska se nvyplati i kdyz cenouve je o 20 eur levnejsi. ta sk7 chladi jak volacano7+..
Už ho používam dlouho a tehdy byla cena dost rozdílná, ale i tak oproti tomu co ma napr jan555 je to u me o 20 stupnu vice a to je trosku moc,ale zase se to dá poslouchat, 2500 ot/min na 80*80*25 je sílené.Citace:
Původně odeslal honzAK
Pro srovnání - při těch vysokých teplotách, co byly ještě nedávno (přes 30C) jsem měl v dost teplém bytě (okna jih), max. 49C na full-load a ještě k tomu v desktop casu... Při srovnání s Coolermasterem X-Dream a Volcanem 9 mi v obou případech spadla se stejnými větráky na nejnižší otáčky teplota skoro o 20C při full-loadu, při vyšších otáčkách by byl rozdíl ještě výraznější... Největší rozdíl mi ale přišel při přidávání Vcore - na X-Dreamu bylo co +0,1 V 4-5C+ na SLK-800 maximálně 2C... SK-7 jsem v ruce neměl, takže to nemůžu srovnávat, podle frostytech je přece jen o něco horší, ale i tak je to dost dobrej pasív...Citace:
Původně odeslal Jafido
co mate na tech slk800 za vetraky? ja sem si to obednal s tim YS techem 80mm silent 23dB 1600ot. kdyztak dam neco silnejsiho ....
Mam na nem ten svititci Cooolermaster, kteremu samozrejme podle potreby reguluju otacky...Citace:
Původně odeslal honzAK
Já mám obyčejnej Speeze case LED fan (viz výše), ale je docela slyšet, takže se chystám, že ho taky krapet zbrzdím...
http://www.hartware.net/showpic.php?...263/charts.pngCitace:
Původně odeslal honzAK
Asi tak... povedat, ze SK-7 je "o dost horsia" ako SLK-800 je teda poriadny *BS* (no offense). Navyse pri pouziti vetrakov na nizkych otackach su tie rozdiely este mensie.Citace:
Původně odeslal BDs
Je mi jasné, že SLK800A je lepší jak SK-7, ale on rozdíl 485g vs 505g je docela málo a navíc vy používáte 80 ventilátory a já 92. U vás jde 1/3 vzduchu mimo a já mám tok vzduchu usměrněn na na žebra pasivu. Díky redukci mi klesla hlučnost a WT taky dělá svoje. Prostě pořádmi ten rozdíl 20 stupňu nesedí.Citace:
Původně odeslal sisi
sice mas 92 mm vetrak, ale jen na 1200 ot... kolik ma ten vetrak CFM?