Co na ni rikate? Cena necele 3000, SiS 745. Premyslim o ni...
Printable View
Co na ni rikate? Cena necele 3000, SiS 745. Premyslim o ni...
Ja to vidím na ECS K7S7A s čipsetem SiS746DX 8) prý už je na výrobnich linkách :D http://www.svethardware.cz/sh/sh1.ns...256C4600367AFE
No tak ja ECS neduveruju :?
taky premejslim o tom asusu.Prej jede max. na 166MHz.To je docela malo.
Moje důvěra roste se stoupajicim prodejem desek ECS Elitegroup http://www.ecs.com.tw/ ;DCitace:
Původně odeslal Sam Hawkens
Mam Msi745 Ultra a beha spolehlive na 165Mhz FSB, takze... Ale ASUS je ASUS.... Sel bych hned do VIAKT400.
Asus by som sa neodvazil porovnavat s ECS ;D
ECS je levnej, ale když máš na Asus tak máš i na novej Epox :-)
To sedi od ASUSaka. Fuuuuj!Citace:
Původně odeslal Rainbow
Kdo nezije s ECS nikdy nepochopi o cem ECS je. Neco taktnout s deskou
za 4k+ nejni prb (vetsinou ;)) ale kdyz taktis s superlowendem tak ty
cistokrevne zachvaty nadseni kdyz neco fici nenahradi nic na svete....
(skoro)nic.....
Tak uz laskave prestante do ECS kopat.... :evil:
No ono prece jenom SiS 745 asi nema na VIA KT333, ze. Tak za cenu 3300 volim radeji Epox :)
Tož chlapi se tu preca nepobijem ;D Každej mame tu svoju fošnu tak co... ;)
Me spis mrzi, ze podle meho sla kvalita provedeni PCB u K7S6A oproti starsi K7S5A dolu, taky manual s jejich genialnim popisem zapojeni ruznych led a reset, power switchu (ten l-panel a i-panel ci co) me taky nepresvedcil, aspon ze uz presli od Ami k Award biosu.
Msi 745 Ultara 172FSB stabilně to smamé na epoxu stejnékomponenty při setjným napětí epox umí i víc. Msi mi prijde stabilnější epox jednou tejdně spadnul.Což je pořád dobré.
Tak to me se zase zda ze MSI je na O/C pomerne SH*T a jestli desku s KT333 tak EPOX! Znamej ma MSI a O/C mu nejede ani o 1MHZ! :evil: Jo a ECS nebrat!!! Snad nikdo s tom nema good zkusenosti!
sorx: to co pises o ECS, je prinejmensim opovazlivost... (par lidi, co ECS maji a jsou spokojeni, znam :wink: )
A propos, EPoX je doma a zatim pravim: BOMBA :o
Jo mam ECS a nestezuju si :-) .
ECS byla moje prvni deska pro Durona a byl jsem spokojen.Ted jedu take na ECS,nez se rozhodnu pro novy board s KT400.za ty prachy je to vyborna deska a ti,kdo na ni nadavaji si asi neuvedomuji,ze za ten cenovy rozdil oproti treba Asusu si muzou koupit treba lepsi grafiku-opravdu me pobavi,kdyz vidim lidi se super deskou a se starou MX400
Ba ba,mám s6a 3/4 roku - moc ji sice netaktím (paměti) měl jem v ní Durexe,TB a teď Xp a můžu říct že se chová velmi stabilně.
jo jo ten asus umi jen FSB 166 mam MSI 745 a pohoda no problemo :-)
Co to plácáte?Mám ECSko a krásně jede na FSB 150.I když to není 166 ale je mi to jedno.Moje XPcko jede na 1800@2100(1533->1725).A už sem viděl nějakýho pachola jak mu běhá na FSB 166 přes CPUFSB.Paměti(noname) drží CL2 na tyhle frekvenci a maj úctyhodnou propustnost 2,2 GB/s.Měl sem si vybrat komp za 20k tak sem bral ECS a G4Ti4200 než třeba Epox a R8500.Kámoš má takovou sestavu a má asi o 10% menší 3D výkon což je to oč tu běží(pro mě).Sem s ECSkem velice spokojen a kdybych si mohl tak bych bral stále ECS!
Taky těšim se na ty nový kousky od ECS...
Tož ja sa celej třesu ;D na ECS s čiosetem od SiS 746FX http://www.svethardware.cz/sh/sh1.ns...hlight=0,746DxCitace:
Původně odeslal Kulhous
Můžu se zeptat na jaké teplotě procesoru ti tahle sestava běhá? Se mi nezdá, že tebou uváděný chladič takové podmínky zvládne..Citace:
Původně odeslal Kulhous