-
Redukce na chladic
Na PCTunigu vysel super clanek jak udelat redukci na 60*60 chladic. Dal jsem na nej 80*80 3000 az 3900 ot/min a je to parada. Muzu vsem co maji trochu mista v Case a chladi vzduchem doporucit. Mam PIII 800@1240Mhz teto hranice jsem docilil prave vcera s "novym" chlazenim. Predtim jsem se nedostat pres 1120MHz. A je to za babku :D
-
Redukcie sú samozrejme dobrá vec...xx ludi to tu na fore vie...staci len funkcia search nabuduce :wink:
-
To jste tu takhle vsichni mily? :-o Jen jsem se chtel podelit o svou radost. Trhni si! :evil:
-
Ne, jsme jeste "milejsi" :) Priste zkus postovat treba neco ve stylu "tak jsem dnes vyhodil DDR a dal do desky SDRAM a musim rict, ze se mi to docela zpomalilo..." nebo podobnou novatorskou myslenku,a urcite to zase vsichni oceni ;D
-
A vies co moj zlaty - trhnem si ides rovno na Black List...taky ako ty nam tu treba najmenej...sa uvedom ze toto nie je diskuny kruzok mladych modelarov ale forum o pretaktovani...kde sa uz nieco to prebralo a som ta jemne upozornil ze nabuduce pouzivaj funkciu SEARCH.
IDES ROVNO NA BLACK LIST.....pripadne ti zakazem prsitup...netreba ta tu chlapce.