-
Deska BXCel PC100
Zdravim mam tady jednu desku, ale nemůžu zjistit co je to za typ. Píšou tam BXCel PC100 a má to 370 i Slot. Mám k ní pár dotazů. Jakej podporuje největší procesor? Potom by mě zajímalo kde mam najít čipseťácký ovladače. Mam tam celeron 500. A když se kouknu na vlastnosti MX440-ky tak mi píše 500-A myslíte, že by to mohla být pravda? A poslední dotaz: Pokud mám Celeron 500 můžu ho přepnout na 5*100? Bude to stabilní?
-
Tak už vim co je to za desku. Je to PCChips M726. Zajímalo by mě jestli se vyplatí ATA100 kabel namísto obyč. k CDROM, když mam 10GB disk.
-
Ked to ma aj Slot1 aj Socket370, tak je to M726MRT (nove oznacenie M726T). Celeron ma zamknuty nasobic, takze na 5x100 to prepnut nemozes. Chipset je ALi Aladdin Pro II (M1621+M1543[C]) http://www.ali.com.tw. Do socketu idu len PPGA procesory (max. Celeron 533), do Slotu mozes dat v redukcii aj Coppermine.
-
Mam doma redukci MS6905 Master. Nevíš prosimtě jestli s touhle redukcí tam můžu dát ten Coopermine? Resp. jestli nevíš jestli to je FCPGA nebo PGA redukce. A ještě něco, přepíná se u tý desky nějakym jumperem Slot a socket?
-
-
Díkas. Už poněkolikátý si mi pomohl. Jseš užitečnej moderátor.
-
Akorát blbý je, že ta moje redukce je ver.2.3 a tam maj maximálně 2.1. Já tam nemam některý jumpery.
-
Citace:
Původně odeslal faborsky
Akorát blbý je, že ta moje redukce je ver.2.3 a tam maj maximálně 2.1. Já tam nemam některý jumpery.
Coppermine rozbehnes aj v horsej redukcii , nez v MSI.
Min celer 800 by mal fachat.
-
Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Citace:
Původně odeslal faborsky
Coppermine rozbehnes aj v horsej redukcii , nez v MSI.
Min celer 800 by mal fachat.
Není toho procesoru pro tuhle desku škoda? Desky PCChips s ALi chipsety m724, 26, 29...výkonem zrovna neoplývaly (což bylo ještě to nejmenší). Já bych řekl, že vhodné CPU by byl Celeron tak do 400, pro vyšší by stálo za to sehnat něco s BXem nebo ZX (s VIA 691,3,4 si ale moc nepomůže).
-
Manuál k motherboard M726 BXCel PC100