Projizdel jsem stranky ale nenasel jsem nic co by me zaujalo. Muzete neco dopozucit?
Printable View
Projizdel jsem stranky ale nenasel jsem nic co by me zaujalo. Muzete neco dopozucit?
nic specialne nepotrebujes, taktit sa da v Detonatoroch priamo, len treba spristupnit polozku s taktovanim. Stiahni si upravu registrov a ides...
Mrkni se na www.zoneg.net a stáhni si nvhardpage.exe .Ten ti umožní jak taktování,tak zpřístupnění dalších položek v ovladačích (včetně toho taktování) a nejrúznější nastavení výkonosti karty i s průvodcem......
díky za vaše rady, zrovna stahuju ty veci tak snad to pomuze ;D ;D
Ale RivaTuner (imho) is the best...Citace:
Původně odeslal Heller
skus se spis podivat na http://www.guru3d.com a tam mas nvhardpage, rivatuner a detonatory. taky se da taktit powerstripem http://66.227.107.157/ps.htm ale nejlepsi pretaktovani se mi podarilo zatim v detonatorech.
Power Strip nebo Riva Tuner :wink:
naco stahovat nejake sracky navyse, ked vsetko moze nastavit priamo v Detonatoroch?
Pretoze v tych "srackach" (btw., bolo to vobec potrebne?) sa da ponastavovat aj kopa veci, ktore v paneloch Detonatorov nenastavis... Kazdy nech sa sam rozhodne, ci mu to je po chuti alebo nie.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Nečekal sem že něco takovýho napíše "moderátor" ???
Ano,pokud chces POUZE taktovat,tak to beru-je to zbytecny-ja treba v tom POWER STRIPU rozjedu monitor misto 75Hz pri 1024x768 na 85Hz a to Detose neumej :wink:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
už se těšim až mi ve škole poreferuješ :eek:
Tahle adresa mi nejedeCitace:
Původně odeslal Xfantasy
nVHardPage najdes aj tu - http://download.guru3d.com/nvhardpage/
mno z jem sosl GF TWEAK UTILITY...ale zase problemek pri taktovani v NV CLOCK...mi nechce drzet frekvence CORE CLOCK a MEMORY CLOCK ikdyz mam zatrzeno Apply settings at startup. :?Citace:
Původně odeslal Matuus
Jeste vyzkousim to nvhardpage
kolko mas 5 alebo 95 rokov? Inak ti taketo podla mna nic extra hnusne a preverzne slovo nemoze vadit...Citace:
Původně odeslal Xfantasy
napriklad co, porad, mozno si to stiahnem aj ja... ale urcite nie koli refreshu. Ja aj tak frcim na defaulte DX pod XP, cize 60Hz...Citace:
Původně odeslal sisi
fuj, jak se muzes koukat na 60Hz? ja mam 60Hz v praci na 17tce pri 1024*768 a vecer skoro nemuzu koukat (hlavne, ze to tam nejde zmenit a it department na to se.re :evil: )Citace:
Původně odeslal Wuuduu
*SIGH*, no dobre, pokusim sa vypichnut nejake zaujimave vecicky. Ja som pouzival RivaTuner uz od cias povodneho GeForce (vyse 3 roky spat), no teraz som uz trochu mimo tohto diania, vzhladom nato ze mam Radeona. Takze:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
1. Low level hardware overclocking
2. Full low level AGP configuration
3. Presets
4. Patch scripts (AnisoBoosterOGL, SoftQuadro4, ...) - no mam pocit, ze bohuzial este nefunguju pre najnovsie Detonatory
5. RefreshFix
6. Max anisotropy level per pipe (netusim, ci to facha s FX-kami)
7. Vsakovake registry tweaks - tych su doslova desiatky, tazko to tu vypisovat
Neviem ci som vypichol tie spravne veci, ale pre zaciatok by to mohlo stacit.
neboj, na CRT frcim jedine na 100Hz v 1152x864, ale tych 60Hz mam na LCD a to je nieco UPLNE INE... Myslim, ze ani 200Hz na CRT nema sancu.Citace:
Původně odeslal riksa