Zkousel nekdo tyto drivery pod Win XP na hre Quake3 v1.31?
Me to dela divne veci,jako kdyby pres obrazovku byla lupa a zvetsuje se mi prostredek.No proste hruza a neda se to hrat.
Printable View
Zkousel nekdo tyto drivery pod Win XP na hre Quake3 v1.31?
Me to dela divne veci,jako kdyby pres obrazovku byla lupa a zvetsuje se mi prostredek.No proste hruza a neda se to hrat.
Vcera jsem to pod XPckama zkousel - NO PROBLEMOCitace:
Původně odeslal emil
Nemas nahodou zapnuty videni ala Alien z AvP ? Zadej prikaz ;cg_fov melo by to byt 90 !!! Pokud das vic (max 180), vidis vic kolem sebe, ale obraz je prohnuty, pokud das min, tak zoomujes
Mam nastavene standartnich 90.
Odinstaloval jsi starsi drivery, pred instalaci 16.055 ? Bez predchoziho odinstalovani se podelava overlay, ze by i neco v OpenGL ??? Co ostatni OpenGL aplikace ?
Asi ti nezbyde nez odinstalovat a znovu nainstalovat drivery (ne li wokna :evil:), nejlip jeste mezi tim prohrabat registry a smazat prakticky vsechno tykajici se "powervr", "kyro" ... Sorry, ale uz jen strilim od boku
Je to nova instalace a prave ze tam byli instalovany pouze tyto drivery a nic jineho. Jine hry ktere pouzivaji OpenGL jedou v poho a dikonce i ty,ktere maji stejny engine jako Quake(Wolfensten,Medal of honor,..)vse jede OK.
Ach ty Wokna a ty drivery pro ne!
Kaslu na to,stejne ho moc nehraju a Wokna se mi preinstalovavat uz nechce.Moc dik vsem a nekdy priste ahoj!