zkousely jste nekdo uz ty 51 na takovim srotu jako je GF4 MX pada zase vykon dolu?
Printable View
zkousely jste nekdo uz ty 51 na takovim srotu jako je GF4 MX pada zase vykon dolu?
ja to zkousel na FX5600 a vim ze sic mi to prida v AquaMarku a 3Dmarku tak nektery game na nich mi cukaj jako prase :-( .takze jak uz se tady hodne psalo tak znova 44.03 zatim jednoznacne nejlepsi.jak na GF4mx ale nevim.
Teď na nich jedu na FX 5200, nemám s nima problémy.44.03 jsou bezva, ale mně dělaly problémy v Generals a Vice City.Jel jsem taky na 45.23, tam mně fungovalo vše v pořádku.Teď snad budou 52.10, až půjdou někde stáhnout , tak je vyzkouším.
jestli ale provadis nejaky benchmarky tak zjistis ze u 45.23 nejedou v AquaMarku stiny objektu a ruzny sic detaily ale k nasranihodnemu zvysovani nepraveho skore
Přiznám se, že používám pouze 3DMark a to spíš jenom ze zvyku - jestli ty marky budou vyšší nebo nižší.S těmahle det. mi začlo korekttně chodit Vice City - měl jsem textury baráku na silnici a Generals - ttam mi chvílema mizely budovy nebo jednotky (nemizeli doopravdy - dali se označit, ale nebyli vidět).AquaMark nemám.
Znam to delalo mi to ViceCity taky.Je mozny ze upravy jsou spec.pro benchmarky.Ale ja to zaznamenal v Enter the Matrix.Stiny vsech postav byly priserny a celkove to stalo za prd.Snad se uspokojim 52. ..
Prej to dělalo chyby jenom na FXkách. Pak se rychle udělali nový 45.33 a ty už by měli být ok.Citace:
Původně odeslal pandau
Osobně už nějakej ten pátek jedu s 44.03, který považuji za nejstabilnější a jsou taky nejvýkonnější a bez cheatů.
Najvykonnejsie pre radu GF4.
Pre FX urcite nie...
Mam je taky ale s cheatovanim nejsou cisty kvuli nim je patch 330 na 3dmark03 ale cheatujou jen v nature kerej nezapnuCitace:
Původně odeslal BeachKEN
BTW kdy uz vyjdou ty 52 meli vyjit do konce zari kvuli half lifu2 ten ale odlozili k vanocum a demo taky tak si asi nvidia mysli ze ma 2 mesice cas nebo co :evil: