Viz. http://www.chieftec.com/products/Workcolor/Newcase.htm. Mně se dost líbí a čím dál víc uvažuju o koupi něterého z nich.
Asi nejvíc se mi líbí tyhle 2 kombinace:BX02B-SL-B a BX02-B-SL-SL.
Printable View
Viz. http://www.chieftec.com/products/Workcolor/Newcase.htm. Mně se dost líbí a čím dál víc uvažuju o koupi něterého z nich.
Asi nejvíc se mi líbí tyhle 2 kombinace:BX02B-SL-B a BX02-B-SL-SL.
...ak sa dobre pozeram tak dole v bocnici nemaju gulatu dieru na luftak ale stvorcovu :? zeby to chceli zladit s hranatostou celeho case-u ???
Z predu vyzeraju dost dobre hlavne ta BX02B-SL-B.
Viď? :drool:Citace:
Původně odeslal NOD
TA vyzera dost cool ale nebudem zas kupovat case ked toho satreho Chiefa mam asi 3/4 roka.
To po tobě asi ani nikdo nechce... :D Ale já do něj zřejmě půjdu,jen co mi ho v CC seženou. :?
Nestacilo by nahodou sehnat jenom ty predni plasty ???
to me taky zajima daj se dobre oddelat a obcasna zmena nemuze skodit jinak vrele doporucuju akorat ta modra ledka co tam je sviti jak kravaCitace:
Původně odeslal GS
No xcel by som vediet kde tie plasty zozenies.
Konecne ta case vypada tak normalne neokoukane pekne hranate jedine cerna, ty kombinace nejsou moc pekny a jen ten superhranatej typs tima svislejma vedenjam palstovejma odlitkama je peknej.
Stačilo-jestli sis všiml, tak na té stránce je odkaz na design a tam právě ukazují,jak snadné je vyměnit barevné kombinace plastů.Jako u Nokie.Nicméně by mě taky zajímalo,jak se ty plasty seženou u nás...Citace:
Původně odeslal GS
jup, fakt hezky bedny jen doufam ze az budou bigtowery ze nebudou mit vzadu ty hnusny dirky na vetracek ...
Kde se daj u nas sehnat nejlevnejc?
Vim o Monime a CC(tam ho prodaj i bez zdroje), neprodava ho jeste nekdo?
A v Monimě ho neprodají bez zdroje???Zkusím jim napsat. :idea:Citace:
Původně odeslal baros
V CC sem koupil BX se zdrojem Fortron. Odečetli 900 bez dph za zdroj Chieft., sice sem trošku tratil, ale nevím o jiné alternativě pro tuto kombinaci.
Zato teď už ti hajzlíci odečítají pouze 700Kč!To buď ještě rád....Citace:
Původně odeslal Aradan
chm... ja tem vsem chieftecum nejak porad nemuzu prijit na chut... ale mozna na tom neco bude kdyz ho ma tolik lidi... ale kdyz mne se proste nelibi :|
JJ, a navic je tezky jaok prase... :?Citace:
Původně odeslal Deacon
2 Deacon: já sem chtěl konečně pořádnou case. Má spoustu technických předností, ale ty už tady byly řečeny. Co se týče dizajnu, tak sem příznivce jednoduchých linií, žádné techno serepetičky. A navíc jsou mechaniky schované dvířky, takže si můžeš vybrat barvu case jakou chceš a nemusíš se starat, jat tam bude vypadat palírna, CD-rom a co já vím. Takhle je PC decentní součástí bytu a ne dominantním kouskem pařanského doupěte :wink: . Nic proti, věřím, že sousta teenagerů právě na ty techno case nedají dopustit a neustále vymýšlí, jak udělat průhlednou bočnici a jak osvětlit vnitřek. Každý co má rád, jinak by byla nuda.
mozna uz sem to tu nekdy psal,ale odecita se aktualne 300 !! takze se to vyúbec nevyplati...Citace:
Původně odeslal Tomas
mě se teda víc libili ty předchozí modely, tyhle mi připadaj takový hranatý... :?
Cože??? Ten case jsem si chtel tendle tejden koupit s tím že si nechám vymenit zdroj za Fortron a z ceny mi odečtou 900. Takhle alespon odpovídaly na dotaz jednomu zákazníkovi. Jestli to snížily na -300 tak teda nevim jestli u nich nakoupim. Asi to ještě skusim někde jinde.Citace:
Původně odeslal Chihuri
ptal sem se tam pred cca 14dnama... a rekli mi,ze bohuzel jim ty zdroje lezej na skladu,takze sleva 300,-Citace:
Původně odeslal Frost
jo mimochodem ten zdroj neni uplne spatnej.... ma tepelnou regulaci otacek (dokonce z nej vede kabel na mereni otacek abys mel prehled) me toci tak 1500-1800,takze uplne nerve.... ale trochu tissi by bejt mohl...
doporucuju to koupit a zdroj prodat (jinde ti ho stejne nevyndaj...) ja tech obchodu zkousal mnoho a ani v jednom nevyndali.... v Softcomu maj celou bednu za 3500,- takze o neco levnjsi nez v CC navic ma Softcom a Monima (FUJ !!) jinyho dodavatele,takze tam sezenes nektery barevny kombinace co v CC nemaj...
Mě taky řekli že je sleva jen 300,- , tak jsem nakonec sehnal lepší case.
A jakej?Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)