Volcano 7
Volcano 7+
Volcano 11
Na to co mám v podpisu. Chtěl bych ho popohnat ještě kousek vejš. Takhle mi leze v Primu na 59 stupňů s větrákem v bočnici a dvěma sunonama foukajícíma horkej vzduch ven...
Printable View
Volcano 7
Volcano 7+
Volcano 11
Na to co mám v podpisu. Chtěl bych ho popohnat ještě kousek vejš. Takhle mi leze v Primu na 59 stupňů s větrákem v bočnici a dvěma sunonama foukajícíma horkej vzduch ven...
No asi to VOLCANO 11
no a co ze leze skoro k 60? moji teplote se tam libi :)) pokud nepada neresim to.. doby kdy sem nechtel mit pres 50 sou ty tam.. je to zbytecny.. pokud chces hardcore-woda.. jinak ne.
teplotu pracovni to ma do 85 stupnu takze podle me kdyz to cpu je v zavreny skrini coz je normalka a ze neni odvetravana je taky celkem jasny ze tak tam ma vic stupnu na default nezli tvoje pretaktovany..
2honzak: jasan to mas recht... ja chtel rict: v biosu shutdown na 75C a dokud to nepadne je to oka... (samo ze na 75se nedostanu)
ja mam v biosu 63 warning a 65 shutdown a na cpu 1.85 real tam jejde 1.89 a teplota 58-62 takze me to neznepokojuje.
Jasně, uznávám, že ta teplota není zase tak strašná, ale taky mi vadí, jak je ten Copper nalepenej na kondících. Takže bych tou výměnou moh snížit teplotu i "ulevit" kondíkům.
Heh.. me se to nelibi az kdyz to v Prime leze k 80°C :) vy toho nadelate...
jj, já mám 1700+@2270MHz a už mám objenano u fabsy V11 8-)Citace:
Původně odeslal NOD
ps: doufám že tím pudu ještě dál 23xx snad :oops:
Vezmi radsej Aero 7, je lacnejsie ako volcano 11 a tichsie a uchladi asi tak podobne len na nizsich otackach
Pocuj ICO zas do toho moc vidis. ;D
Ked uz mam to aero doma za 899 :), tak ho musim pochvalit. Je to dost masivne hovado a mal dobre vylapovany spodok, co sa mi lubilo a je to hlavne tiche ked to dam na nanjnizsie otacky
No jasne,alebo sa to da spravit tak ako ja ze som na pasiv od TITANA praskol 92 vetrona.
ja ma V7+ a sem 100 procentne spokojenej to co mam dole mi uchladi na 5V=2500 otáček
Ja ma V11 na medium otacky a sem docela spokojenej, chladi mi to 2100Mhz 1,75V pri max. zatezi neco malo pres 40stupnu...
To co mam v popisu to uchladi na 41°C s Primem :lol:
To co mam v popisu to uchladi na 41°C s Primem :lol: