Na desku MSI MS-6337LE5 jsem omylem dal bios na desku MS-6337 LITE. Jednou to jeste nabehlo a ted uz nic. Je nějáké řešení jak to vrátit? Předem dík.
Printable View
Na desku MSI MS-6337LE5 jsem omylem dal bios na desku MS-6337 LITE. Jednou to jeste nabehlo a ted uz nic. Je nějáké řešení jak to vrátit? Předem dík.
Pokud ti nenabíhá ani bootblock(je to prostě mrtvé), vytáhni čip(BIOS), na disketu si hoď ten dobrý BIOS a zajdi např do GM electronics, nebo do jiné prodejny elektroniky nebo přímo do nějakého PC krámku, napálí ti ho.
Jo a kdybys trošku hledal, je to tu řešeno 100x. :evil:
Díky, za lenost se omlouvám. To si mě potěšil. Už jsem zoufal že budu kupovat novou desku :-(
Tak jsem tam volal a stojí to 30 korun. Tohle jsem teda nečekal. Po zkušenostech jsem čekal minimálně 500.
Moje zkušenost je taková, že v GM to stojí 30kč(nepsal jsem ti to, protože jsem nevěděl, jestli to tam někde máte) a v PC prodejně 300,- . Protože lidi neznalí se půjdou zeptat tam a berou to něco jako dar z nebe, kdežto lidi z nalí ví, že je to jen programovatelný čip a nechaj si ho naprognout v GM :wink:Citace:
Původně odeslal kofein
Tak good luck.
Jo presne tak, jen doufam ze to v GME kuli vam nezdrazej ;DCitace:
Původně odeslal Millisx