Palirna za 20 euro v hajzlu .::::. UŽ JE TO VYŘEŠENÉ !!!
Zdravim vsechny. Koupl jsem od kamose palirnu (Temer novou, z NDR), jeste v zaruce. Ten hajzl mi k tomu nedal dokundamenty, vymlouval se na to, ze to ztratil, a ta palirna NEFUNGUJE. Co ted? Mam na nej podat trestni oznameni, anebo mu rozsekat xicht beze svedku a prachy mi vrati dobrovolne a rad? Dekuji za radu.
P.S. On je v CR, a tu palirnu mi prodal tady.
Re: Palirna za 20 euro v ***
Citace:
Původně odeslal T@UI.KK
Zdravim vsechny. Koupl jsem od kamose palirnu (Temer novou, z NDR), jeste v zaruce. Ten *** mi k tomu nedal dokundamenty, vymlouval se na to, ze to ztratil, a ta palirna NEFUNGUJE. Co ted? Mam na nej podat trestni oznameni, anebo mu rozsekat xicht beze svedku a prachy mi vrati dobrovolne a rad? Dekuji za radu.
P.S. On je v CR, a tu palirnu mi prodal tady.
vis aby onpak nepodat TO na tebe :)
Z NDR, to je ještě v záruce ? K čemu ti budou papiry ? To se ti vyplati tma jezdit ? Jen tak naokraj spotrebitelska prava, jako je zaruka a pod svedci jen 1. majiteli. Takže 2. již nikoliv. No ale třeba to tam koupil od tebe na zaklade plne moci ? že ? Protože kdybys to koupil od něj.. tak žádný práva na záruke nemáš, leda by sis to s ním dohodl... a dohodl ? mlžeš to dokázat ? Teoreticky i kdyby papíry ztratil, "jistě" to lze dohledat podle výrobního čísla apod. noa le v NDR nevim... kvuli 600 Kc delat takovy toco...
zalezi co sis s nim dohodl.. podvod to asi nebude... :))
to by byl za chvili pdovod vsechno heheh i treba zajzenej meloun v zelenine... takhle to fakt neni.. policjti nebudou suplovat civilni soudy, i dkyz nekdy by t nebylo az tak spatne... heehh
doporucuju dohodu, neb si od nej neco pujcit a pak mu to nevratit s tim, ze aplikujes zadrzovaci pravo na skodu, kterou ti zpusibil, ale ma to radu hacku...
nebo si nech od nej uznat sluh co do duvodu i vyse... jestli ti to podepise bez muceni :)
popř vlatní směnku bez protestu.
fura moznosti.. pochybuju ze te neposle do ... :)
ZB