Nazdar, k čemu je dobrá možnost zvýšení napětí na čipset :?:
2PiT or Rainbow: Jaký napětí si můžu dovolit na muj procák pokud použiju vodníka (chladit vzduchem je fakt běs a děs a ten hluk..) :?
Printable View
Nazdar, k čemu je dobrá možnost zvýšení napětí na čipset :?:
2PiT or Rainbow: Jaký napětí si můžu dovolit na muj procák pokud použiju vodníka (chladit vzduchem je fakt běs a děs a ten hluk..) :?
napeti cispetu se vyplati zvysit v pripade vysokych fsb, nekdy to pomuze zvednout stabilitu kdyz vis ze uz nestiha cipset a ne ostatni veci (procak, pameti..)
Mne to ide od zaciatku na 1,8V - ale nikomu to neodporucam, lebo teploty su dost vysoke. Ale na stabilite sa to nijako neprejavuje.
Ja smazim tuala 1.0@1.33, 1.7V s poddimenzovanym chladicom (box z celera 466) a zatial v pohode. klop , klopCitace:
Původně odeslal Rainbow
Nad 1.85V by som ani s vodnikom nesiel.
Pokial ti je jedno, ze ti ten procak bude fungovat iba rok-dva, tak mu mozes nakurit aj viac :)
Bože, to néé já myslel tak do 1.8V, ale zajímalo mě co by to dalo. Tak dík.Citace:
Původně odeslal PiT
Do 1.8V nepotrebujes vodnika :) Staci poriadny blok a dobre vyriesene vetranie caseu ;)
Mne staci aj box chladic ;D Teploty sice nie su vobec nizke, ale so stabilitou ziadny problem nie je.
To sice beru, ale ja snim o krasne tichem PC s bublajicim potuckem a rybickama ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
Ne, jde mi predevsim o hluk. Uz i na grafice mam 2 vetrone a to tam na default zadnej neni.