Nepřišla už konečně nVidia na to, že by mohla svůj APU procík dávat na samostatnou PCI kartu?? Hrozně se mi zamlouvá ten AC-3 encoder....proč je to jenom v chipsetu??? :evil:
Printable View
Nepřišla už konečně nVidia na to, že by mohla svůj APU procík dávat na samostatnou PCI kartu?? Hrozně se mi zamlouvá ten AC-3 encoder....proč je to jenom v chipsetu??? :evil:
no prece proto, aby se jejich chipsety dobre prodavaly :wink:
nVidia zvukovka ?
Tak to jedině s chadičem, větráčkem a molex konektorem ;D
no tak by na to moch přijít někdo jinej....třeba Zoltrix...
zoltrix nic nevymejsli, ani m-audio ani terratec ani hercules apod. jedinej kdo si dela svoje dsp je creative, rme, crystal, cmi, realtek, analog devices a nVidia.. vsichni ostatni jen poskladaj svaby na desku a poupravi referencni ovladace 8-)
A este ICEnsemble/VIA :-)
kua sem zapomnel na to co mam sam na my zvukarne :lol: dik za doplneni ;D
Keby to nVidia dobre vymyslela, tak by mohli dat na tu zvukovku cely south bridge, aby sa lepsie predaval ;D A k nemu Realtek kodek, aby ten zvuk nebol prilis dobry... :roll:
crystal = cyrrus logic ? nebo jak?Citace:
Původně odeslal Glassman
jj Crystal Semiconductors byla samostatna firma zabyvajici se audiem, ale uz nejakou dobu ji vlastni Cirrus Logic, ktery se zabyva hodne vecma (mimo jine cip na grafarne my stary 486tky :wink:)
Este ESS Technology, ale v poslednom case som o nich vela nepocul. Mam od nich zvukovku v notebooku a hra to celkom slusne (ma to aj HW WaveTable).