nevite kdo by nejak rozumne spravil mix Vestax pmc 17a
ma uz vymlaceny kliky (no ty posuvny potenciometry nebo jak se tomu rika)
Nevite o nekom kdo by to za nejaky rozumny penize dokazal spravit ?
a nejlepe v Brne
dik
Printable View
nevite kdo by nejak rozumne spravil mix Vestax pmc 17a
ma uz vymlaceny kliky (no ty posuvny potenciometry nebo jak se tomu rika)
Nevite o nekom kdo by to za nejaky rozumny penize dokazal spravit ?
a nejlepe v Brne
dik
No spíš se tomu říka šavle, tomu bude rozumět víc lidí(když už chceš mluvit tech hantírkou).
No nevim jak to má udělaný VESTAX, ten jsem ještě nekuchal. Ale takovej RODEC má všechny Fadery výměný, takže nejen CROSS ale i kanálový oproti tomu Omnitronic má výměnej jenom CROSS a kanály jsou natvrdo připájený, takže výměna v rámci záruky nebo to doma na koleni přepájet, ale to je dost komlikovaný, vzhledem k vnitřní složitosti a preciznosti.
Vestax se řadí do tý vyšší třídy, takže by mohl bej měnitelnej, zjisti to->
Nejdřív servi všechny klouboučky z poťáků(prostě všechno i hmatníky na šavlých) a odšroubuj horní desku, když jí sundáš, tak je to všechno jasně vidět, co jde sundat. No a jestli jo, tak si to můžeš vyměnit sám.
Momentík, 17ka, to je ta co má vlevo nahoře ty 4 mikrofoní vstupy? takovej ten univerzál ergonomicky dělanej na techno ale ty mikrofony jsou spíš na H-Hop.
Tak jesltli je to ona, tak ta má na 90% všechny šavle výměný, je to dokonce tuším i vidět tak jak to je... kolem šavle by měly bejt šroubky. No a jestli ne, tak mluvím úplně o jiným mixu.
mluvis presne o nem ... kolem savli jsou sroubky
ja jsem nepochyboval jestli to jde nebo ne spis jsem se chtel zeptat jestli to nekdo udela levnejc nez za cenu pulky novyho mixu
treba jestli nemas nejakyho znamyho :wink:
2Petano>
kde si kupil vestax ?
v CR je distributor alebo to mas dovoz?
ten mix neni muj ale myslim ze je to kupovany v CR
zeptam se
2Mitchi: Podívej se na www.maxistore.cz
2Petano: Pokud jsou vyměný, tak tě výměna nebude stát nic kromě novejch faderu. Zeptejte se v obchodě, kde byl kupovanej, nebo někde jinde, jestli prodávaj danej typ faderu(označení na něm bude když ho vyndáš). Výměna nic není, jenom to odšroubuješ a vyndáš, výměný fadery se zasazujou do poatic, takže jako když měníš procesor, nebo nějakou PCI kartu.