Mam asi dva mesice P4 2,4 800FSB a na zacatku behalo vcelku slusne rychle. Ale ted se mi brutalne zpomalil cely pocitac a nevim cim to je a jak to zrychlit...viz test v 3dmarku skoro o polovinu horsi...
Printable View
Mam asi dva mesice P4 2,4 800FSB a na zacatku behalo vcelku slusne rychle. Ale ted se mi brutalne zpomalil cely pocitac a nevim cim to je a jak to zrychlit...viz test v 3dmarku skoro o polovinu horsi...
a co tak popisat zostavu blizsie? pouzity os .. hodit nejaky konkretny vysledok .. ??? prehrievanie ??? zasr.atie os ??? ...
MadCap
no u mě se třebas projevilo ubytek poloviny vykonu tak že jsem vypnul HT :eek:
Porozmyslaj co si tam poinstaloval a pozri sa ci tam nahodou nemas milion procesov a Win32/Swen.A na krku :-)
JO? A jak se to da popripade znova zapnout...?Citace:
Původně odeslal Charlie
Sestava: deska: MSI 875P neo lsr, 512MB DDRram Kingstone, graf: GF FX5600 256MB DDR... OS Windows XP...Citace:
Původně odeslal MadCap
Konkretni vysledek si moc nepamatuju...ale 3dmark 2001 mi hodil (cca 9500bodu pred tim a cca 4000 potom:( )
co je WIN32/SWEN? No v podstate se to zpomalilo po tom co jsem nahral par programu ale prece to neovlivni o tolik ne? A na 3dmark by to taky nemelo mit vliv ne?Citace:
Původně odeslal TimeLord
nevim jeslti je to neco podobnyho ale situace u me v 3dmark2001
fsb 250 , pameti v biosu na 266 cili realne 333ddr a 3dmark01 - 17.000
fsb 270 , pameti v biosu na 333 cili realne 432ddr a 3dmakr01 - 12.500
netusim co to je....
nastavni grafiky stejne....CPU mark zvyseni fsb zaregistroval...
sandra nebo aida i propustnost pameti sla nahoru....
takze netusim...
V jakym programu zjistim propustnost pameti a vsechny ostatni blbustky? Popr. kde ten program sezenu...Citace:
Původně odeslal AraFat
aida32 propustnost pameti + casovaniCitace:
Původně odeslal xchlade3
sandra propustnost pameti + casovani
ctiaw propustnost pameti + casovani
sciencemark2 propustnost pameti + latence
memtest86 - dosovskej program, navic testuje jestli pameti fungujou bez chyb
dokaze neko poradit proc se to tak znizilo v 3dmark01 ??mozna pricina?
tak uz je to jaks taks vyreseno...v nastaveni grafiky jsem povypinal nuceny antialiasing a dalsi blbustky a hodnoty v 3dmarku se vratily k puvodnim...
tak to ja provadel testy hned po sobe nekolikrat...takze nastaveni stejny...
akorat sem zvedl fsb a pameti...nic vic....nechapu to;-(
A neinstaloval si nove ovladace graf karty ??? Nekdy pak dojde paradoxne i k snizeni vykonu :evil: Dale by to mohlo byt i prehrati cpu...Citace:
Původně odeslal AraFat
prave ze nic....ty testy sou delany v rozmezi minut...resp.delky testu....
test...do biosu na fsb...reboot...test....
nechapu...