Poraďte prosím. Čim mám přidělat pasivy k pamětem? Sekundáč se mi nezdá moc dobrý. Asi moc teplo nevodí.
Printable View
Poraďte prosím. Čim mám přidělat pasivy k pamětem? Sekundáč se mi nezdá moc dobrý. Asi moc teplo nevodí.
do stredu pastu
a na kraje len do roztekov malu bodku sekundaku
mam to tak aj na doske a uz som to daval 2krat dole a uplne v pohode
AKASA AK-TC-11 ShinEtsu Thermal Interface Bag (Balení 5ks)
-speciálních teplovodivých samolepek ShinEthu pro jednoduché lepení pasivů.
z tntrade
Ty si ich uz kupil? Alebo to mas len s ich stranky?Citace:
Původně odeslal riddle
Ja som im tam vypisoval jak blazon a oni stale nic. Mna zaujimali rozmery . Aby vyslo tych 5 ks. na 8 ramiek .
Stali nieco cez 250 Sk a potom ich zdrazeli na cez 340 Sk.
Nejlepší zpusob je zde... :arrow: ZDE
Výhody neporušíš reklamaci, a jednofuché na sundání...
sice je to dobry, ale nejlepsi asi ne.Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
btw: podle me se hlavne pretaktovavaj starsi karty, a tam o reklamaci vubec nejde.
(ty karty kde je vysokej vykon -r9700,9800...- to nekdy ani nestoji za to se s tim "piplat")
edit - ty spony, pokud nebudou "z nebo neceho HARD" tak by se casem mohly uvolnit :?
ty spony jsem delal ze stejnyho materialu jako jsou piercingovy krouzky (tj 316LVM - chirurgicka ocel), takze je to dost hardCitace:
Původně odeslal sot
no to snad neni mozny, zrovna nedavno me neco hodne podobnyho napadlo, tak semsi rikal jak sem neco vymyslel a vono prdlajs :(Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
no nevadi, kazdopadne to realizuju :)
2pandau: stribrnou pastou a do ruzku sekundac je naprosto v pohode, kdyz to dobre udelas, projde to i reklamaci (samozrejme jako po sundani :) )
nebo oboustrana lepenka,ale to uz tak dobre nevede...
Kdyz ste pridelali pasivy. O kolik vam to pomohlo pri oc?
Obávám se, že většinou vůbec o nic, někdy o pár MHz...Citace:
Původně odeslal Atila
cca 8MHz :-)
...presne tak, ziadne eXtra zazraky tie pasivy neurobia :? ale na druhu stranu ked ma clovek cas a chut bastlit tak si aspon okrasli grafiku :wink: [/u]
pokial by si tam urobil nejaky hw-mod na napajanie pamati a pustil im trosku viac stavy tak by mozno isli o kus vyssie.
taky myslim..predtim byli ty pameti docela teple a ted sou ty pasivy vcelku studene..myslim ze by vmod pomohlCitace:
Původně odeslal stanley
Nevíte něco dobrého čim bych nalepil pasivy?cca do 100,- a vteřinový lepidlo(pasivy upadali) a kroužky(jednostraný paměti) zavrhuju ...
Očisti (a odmasti) paměti i pasívy a použij POŘÁDNÝ vteřiňák a nejen že neupadnou, ale v horším případě je už ani nikdy neutrhneš ...Citace:
Původně odeslal Might
Co znamená POŘÁDNÝ! ? Vteřinák? ...
Není vteřiňák, jako vteřiňák ... Nevím přesně, jak se ten za rozumný peníze jmenuje - snad Loctite 407 ??? (až budu moct, tak se podívám)Citace:
Původně odeslal Might
Ja piercingu neholdujem, takže som si nemal odkiaľ vybrať krúžky :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Pirs
Preto som použil amatérsku náhradu:
http://www.pretaktovanie.sk/obr/pris...peter/obr2.jpg
http://www.pretaktovanie.sk/obr/pris...peter/obr3.jpg
Je to previnuté z kolíčkov na prádlo. Pružiny sú pre istotu prilepené k pasívom a pasívy sú iba nasunuté (plus pasta :wink: ) na ramky.
Samozrejme sa to dá bez poškodenia dať dole...
EDIT: a súhlasím zo všetkými, čo tu písali, že pasívy nepomôžu pri OC. Ani mne nijako nepomohli :cry: A to sú naozaj veľké.
no mne napriklad pomohli vyznamnym sposobom... ked som na karte odomkol dalsie 4 pipe tak karta hadzala v niektorych scenach artefakty a sachovnice (nestihali pamate) - ked som si siahol na pamate, tak som si skoro spravil pluzgier... nahodil som tam pasivy a... voala... karta vali bez akychkolvek problemov, ale aj tak hreje ako besna - tie pasivy su neskutocne horuce. inak prilepene su cez tu obojstrannu lepiacu pasku - zuvacka a drzia perfektne - aj prestup tepla je v celku dost dobry...Citace:
Původně odeslal PeterM
http://stanleypqr.webpark.sk/TN_PB232277.JPG
Ja to lepil Pattexem do ruzku a na kontakt jsem dal teplovodivou pastu. Doporucovali to tenkrat pri OC GF2 a od te doby to pouzivam.
Jinak kus od kusu - nekde to pomohlo a u jine grafiky jako bych nic nedelal.
Koupil jsem v CC lepici teplovodive podlozky od Spire (klasicka zvejka) a tema jsem tam ty pasivy prilepil. Drzi to dobre, ale nesmis s tim pasivem pak kroutit.
heh, ja pouzil krouzky ala pojistky z granatu. prestiply na 2 kusy (pakovyme klestema - jinak to neslo ;D ). pritlak je idealni akorat to nasazovani bylo docela narocny :wink: . pasivy jsou z rozrezanyho chladice na Pentium PRO 166MHz.Citace:
Původně odeslal Chihuri
obrazek zde(cca 80kB) :
http://www.budha.wz.cz/obr/pasivy186.jpg
A doufam ze jsis nechal doma ty odjistene granaty ;DCitace:
Původně odeslal Buddha
jo mam je v supliku ;D
ne, kecam, ty uz davno odesly do vecnych lovist. :cry:
na tech krouzkach jsem zku..vil jedny stipacky a jeden list do pilky na zelezo, nez jsem prisel nato, jak je rozpulit.