http://www.pcsvet.cz/art/article.php?id=4118
Docela drsně dostává na pr.del! :-o :?
Printable View
http://www.pcsvet.cz/art/article.php?id=4118
Docela drsně dostává na pr.del! :-o :?
No rekl bych k tomu to, ze:
oblibenou otazkou nerozhodnych lidi je, "AMD nebo intel?"
a oblibenou odpovedi na tuto otazku je "na hry AMD, na kompresi videa a podobne intel"
zda se, ze tohle uz nepati :o
Nevim, jestli si mam myslet, ze to je dobre nebo spatne.. ale jsem rad ze tomu tak je.
No kdyby barton dosahoval frekvenci co amd tak je to snad jasny jak by to dopadlo ne, jinak za malo penez hodne muziky je AMD za hodne penez hodne muziky je INTEL, nekomu vyhovuje to nekomu zas ono, nekdo ceni tohle jiny zase tohle....a takhle bych mohl pokracovat do nekonecna.
Je to proste konkurence nikdy nemuzou bejt nejlepsi oba.
No nevim nevim.. Priste bych jim doporucoval nepocitat benchmarky jako sisoft atd, protoze to dela nejvetsi rozdil.. Kompletne se me to nejak nezda.. Takze lepe receno.. Takovej test je k nicemu.. Jediny s cim se s autorem shodnu je to, ze AMD trosku prehodnocuje sve procesory s PR :roll:
Tak ať ukážovou test například 2600+ vs. 2,6Ghz Celeron(když dělá Intel, že XP soupeří s Celeron). To bysme viděli test. To by ten Celeron dostal na prdel, že by ani nevěděl jak. On by totiž dostal i vod Durona 1,4 Ghz. A co takový P4-B 2,4Ghz a Athlon XP 2400+, taky by dostal na prdel, nehledě na to že cenu Intelu (i posraný 1,8A) můžu mít dva (ještě výkonější) procesory AMD. Jediný v čem Intel nyní vyniká ( a to se mu musí nechat ) je nejvýkonější proc. Ale to pravděpodobně nebude dlouho trvat :lol: .
Citace:
Původně odeslal faborsky
Stymto fakt upne suhlasim !!!!!! Nex si setci kupuju PIV 3.2GHz a ja si onedlho kupim Athlona 64 FX a potom sa nato pozriem este raz ze kto vyhraje.
Jo jo, Athlon 64, to bude věcička...
Aj vzhľadom na to, že testy boli prevzaté s Toms Hardware, ktorý nemá AMD v láske, to dopadlo celkom dobre...
hehe vecicka za 20000 koliku :)) tak to si to uzij sezer nebo ja nevim co :))
no ja myslim ze je to dobreCitace:
Původně odeslal Marty
Co bych na to rikal. Ze jsem rad, ze mi v compu tepe misto Intel Celeronu (na bazi P4) za stejny prachy AMD Barton 2500+@2300MHz. ;DCitace:
Původně odeslal mimann