Lidi, kde v OV splašim ten 400 šmirgl? A za kolik? Potrebuju trošku přeleštit chladič.
..... 8)
Printable View
Lidi, kde v OV splašim ten 400 šmirgl? A za kolik? Potrebuju trošku přeleštit chladič.
..... 8)
Vyzkousej Baumax nebo podobny obchody ;)
400 je dost malo zkus alespon 1800
Asi takhle, v nějakém jiném threadu více lidí psalo, že vystačí se 400. Ale už jsem to nenašel. Takže nevím, pokud mi někdo dá OVĚŘĚNOU INFORMACI TAK DO HOĎKY A PUL, BUDU SPOKOJENY.Mam totiž teplotu při burnu 65. A taky mě ještě zajímá, jestli jsou mezi pastama velké rozdíly. Já tam mám orig. od MB. Jestli tam mam placnout jinou. Řekněme nějakou z ALFY :wink:
tu teplotu mas sakra vysokou, co to je ten green cooler? to lapovani toho pasivu moc nepomuze max 1-2 stupne , jinak bych asi volil jinej chladic , s tima pastama je to skoro jedno stribrnou treba od titanu nic nezkazis AS3 taky ne.
Ja to "vysmirgloval" tusim 600 nebo 800 a stacilo to, nestezuju si ... ;D
65 C ? to je málo,já měl při cpu burn 90 C a pohoda jazz 8) :lol:
jenze pochybuju ze takovouhle hrubosti doshane nejakyho snizeni teploty, ja mam pocit ze kdyz sem lapoval tak jsem mel k disopozici 1800 1900 a 2000.Citace:
Původně odeslal Lisak
Teplota se mi snizila cca o 2 stupne a nerikam, ze je to idealni smirgl, ale ja zadnej jinej vazne nemel :(Citace:
Původně odeslal honzAK
2 stupně, i to potěší, malými krůčky vzhůru k dokonalosti!!! Zatím mám 400, do večera času dost, uvidíme 8)
to nevadi hlavne ze sla teplota dolu.Citace:
Původně odeslal Lisak
Ano, a to je vono, srazit teplotu na co nejmensi moznou miru. To je to o co tu bezi :lol:
No ale ta tvoje teplota je dána tím Green chladičem, sám jsem ho měl na Athlonu 800ce a teplota byla taky nějakejch 65°C, pak jsem nasadil Super silent pro a teplota klesla o 8-9°... :o
Být tebou tak o tom popřemýšlím 8)
Kdybych lestil nebo lapoval..HEATSINK chladice...tak ani nee nakým "šmirglem" (monžá tak tim nejjemnějším co je) Ale radeji bych šáhl po nejaký jemný busný pastě, třeba např. SILICHROM a pod. a pak by to vylestil...nejakym filcovym jemnym kotoučkem na vrtačce a muselo by to bejt jako sklo !! 8-) 8-) 8-) 8-)
No já mám pohádku: IDLE half FULL
XP 1700+ + GREEN COOLER (61°C 66°C 74°C)
Sundán a znovu nasazen chladič( 55 59 64)
Poslechnutí rady zdejšího fóra-podložil jsem větrák je asi 0,5cm vzdálený od hliníku(49 54 59,2)
A nakonec pasta(10%střibro STAR 700)+ vylapování chladiče(dost jsem to zatím odfláknul,byl jsem zvědavý na výsledek)(45 49-50 56)
Ale všechno při open case. Takže až vyřeším proudění vzduchu(potřebuju účinnost, zatím neúspěch,help) doufám v dalších mínus 5
Takže experimentujte, pomáhá to.
P.S. Jestli to měří z čidla pod CPU, mám počítat že reál je 64 a tenkrát poprvé jsem HO MĚL NA 84, no to mi běhá mráz po zádech... :roll:
kup si na to lepsi chladic, co je to vubevc zac ten green?
tomu greenu bych fakt neveril.
a, chladice nekupuj v ALFE. maji tam vyber uplne na prd.
b, kamos sehnal nejaky vyssi smirgl (myslim ze 1800 ale jisty si nejsem) nekde v Hypermeste (kde presne nevim ale hypernova nebo datart to urcite nebyl ;))
No, když jsem to už takhle srazil, myslíte že jinej chladič mi ještě zvedne náladu?? Já stejně teď uvažuju, jak rozproudit tiché proudy vzduchu v CASE. Ta teplota, no nevím, ale když chci porovnat, všude čtu ;D vodník ;D
Tak napište, kolik když chladíte vzduchem... 8)
Jo a v hyperměstě je ještě BAUHAU.. Rok jsem tam dělal....A já jsem to jel 1200 a uznávám, že by se sešel jemnější, ale i tak 3°C ;D
S titanem D5TB SS s vymenenym foukadlem max cca 52°-54°
Vždyť píšu, že mám 54-56. Tak co ty na to?? Stojí to za to, nebo by bylo lepší to v CASE rozfoukat(ze předu do zadu)?????????
das za to neco pres 200,- (pocitam dva Sunony 80). Zalezi jak az ti moc hluci se sundanym krytem. Ja osobne mam sundany kryt a rve mi nejvic disk 8) ale ten rve teda poradne :(
Proč sundaný kryt, když to dobře fouká, tak by teplota měla být se zavřenou CASE menší než s otevřenou, a když tam dám dva SUNONy a nechám otevřený CASE, tak je tam vůbec nemusím mít, že ;D ???
Ja jsem pri lapovani koncil na 2000 a 2500, byla to med, u hliniku podle mne bude stacit tak 1500.
Baumax je na houby, jdi do nejakeho shopu "barvy laky".