Nemozem zhodit chladic z graf.karty.Teda vlastne ani neviem ci ho je treba zhadzovat,pretoze je cely horuci - mozno by stacilo ho len lepsie ofukovat.A mozno dat tam novy vadsi.Co myslite?
Printable View
Nemozem zhodit chladic z graf.karty.Teda vlastne ani neviem ci ho je treba zhadzovat,pretoze je cely horuci - mozno by stacilo ho len lepsie ofukovat.A mozno dat tam novy vadsi.Co myslite?
no mozno by bolo dobre napisat co mas za gk, ako tam mas ten pasiv nahodeny .... a tak ....
A taky by nebylo špatný používat funkci hledat :? Už se to tady několikrát řešilo...Citace:
Původně odeslal SajmoN
sroubovak + telefoni karta, a pouzit sroubovak jako paku a je to dole hned.
Pozri si tento odkaz:
http://www.pretaktovanie.sk/modules....rticle&sid=974
toto je ozaj zrele na LOCK ...admin plzz lockujte trosku castejsie. To sa neda, forum sa zaplavuju hovadinami co to boli 50 krat riesene .. .
sorry :eek: ,nechcelo sa mi hladat,teda nebol time ;D .Inak ta grafika je r9500pro saphire.
no ty koki,v tom clanku je to brutal-ze srobovak... , no ale to je hentaka shitna karta co ma obicajne puzdro na gpu.Gpu na mojej vyzara ako nejake xp-ecko,teda aspon by tak malo vyzrat.Aj tak to je divne,o prilepenych chladicoch na r9500pro som necital nikde,aspon nie u saphire. :?:
nu :) s tym srubovakom a kartou to ozaj funguje ... len :) ked sa ti to posere tak to tu nikomu nedavaj za vinu. Vraj pomaha aj zmrazenie, ale o tom ja vela neviem.