Mam 7650 a uz se me sloupla originalni folie... mam strach ze si ho poskrabu. Jakym zpusobem se chranite proti skrabancum?
Pouzdra jsou dobre ale ne na 7650... Diky
Printable View
Mam 7650 a uz se me sloupla originalni folie... mam strach ze si ho poskrabu. Jakym zpusobem se chranite proti skrabancum?
Pouzdra jsou dobre ale ne na 7650... Diky
nijak :roll:
chtel sem si koupit folii jako na PDA, ale pak z toho nejak seslo
levnejsi alternativa by mohla byt pruhledna lepici paska (treba i vic vrstev)
jinak nosim mobil bez obalu - jenom kdyz jedy na nejakou vetsi akci nebo na kole, tak ho mam v obalu a display je po roce pouzivani na mojem SLku uplne v pohode
nijak, kdyz to mam jen v kapse a nereju to piskem tak se mu nic moc nestane :) na 6310i
ja mam mobil (siemens c55) bez obalu a nechranim jinak - muzu koupit jinej kryt... jinak na discmanovi mam na dalkacu normalni pruhlednou lepici pasku, kdyz se to dobre nalepi tak to je jeste lepsi nez ta folie, pac lip drzi...
Mam ho snad od toho abych ho poradne vyuzival, a ne abych vecne pouzival kondom :lol:
Ja mam specialnu neviditelnu a nehmatalenu ale pritom nerozbitelnu ochranu a tou je vzduch. :D
Mel jsem nekolik pristroju a vsechny v pohode. Zadne skrabance nic.
A ze nejsem z tech, co si telefon hyckaji...
Jenze 7650 ma plochu displaye dost velkou a vymenne kryty tam nejdou.
A jednou urcite budu chtit ten phone prodat, tak aby zbytecne neztracel hodnotu...
Ta izolepa je good napad, jen jak dostat pryc ty vzduchove bublinky?
Tak ho prodas o 100ku levneji no ... :roll:
hmm, mě by spíš zajímalo, jak se zbavíte škrábanců. jednu dobu jsem totiž nosil mobil v kapse s klíčama a někde se to muselo projevit + taky bych potřeboval něco na plastové sklíčko u hodinek...
neexistuje nějaká pasta nebo něco?
jo proto nosim klice ve druhe kapse nez mobil :idea:Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
staci ti normalni zubni pasta (bez granuli a podobnych skvelych vymozenosti ;D ) nebo specialni pasta - myslim DISPLEX
Teoreticky by mel pomoct ClearFix - prodava se to na opravu skel u modelu 8-) . To uz je ale jen na spravovani skrabancu a odrenin... Nejlepsi je kdyz nevzniknou.
Izolepu staci lepit pomalu ale jiste mam to tak a uplne oki
Chces pucit izolepu? u me se vzdycky nejaka najde :lol:Citace:
Původně odeslal Blackdot
Mozna by stacilo se k tomu Mobilu chovat slusne jako nepotapet ho do piva, nehazet ho nazem nebo po kamaradech... hmm beru to z5 po kamaradech ho klidne hazej! Mile rad si ho chytim a necham :wink:
docela se mi osvedcil smirkovej papir, doporucuju vyzkouset.
normalni vobal na telefon, ne???
izolepa vzycky udela bublinky takze tu sem vyloucil...ted jedu "bez ochrany" :D :wink:
Jey ty osle tam psal ze ho nechce v obalu
Nejlepsi je zabalit telefon do kondomu, pak do igelitky z globusu a voblepit izolepou. Skvele se s tim telefonuje a este lip pisou SMS. Hele 7650 nema vymenitelny to sklicko co kryje displej jako jiny Nokie? Vim ze treba u 5210 to nejde, pac je gumova, ale 7650, by to zvladat mohla, ne? Zkus se na to zeptat...
no na takom kravsky velkom telefone ako je 7650 to je urcite problem ochranit .. hold sa s tym asi musis zmierti alebo si zohnat aspon puzdro naopasok (polstrovane) inak ja telefon v obale nenosim zasadne, lebo vsetky tie priesvitne a kozenne su na kocku lebo sa na to neda pisat, zle vidiet na dislplay, otvorit to je o dusu etc. ... ;)
MadCap
Tak po pulhodine nadavani a na 3 pokus se me ti povedlo... vzal jsem izolepu a strihal a strihal... ted uz sem taky chranenej. Izolepu doporucuji, ale jen silnejsim jedincum, protoze sem malem kolikrat ten telefon rozslapal...
Vim ze kdybych to donesl Khandarovi tak me to udela behem minuty... on je na izolepu machr. Dokonce si z ni udelal i snowboard!!
Telefony uz od urciteo incidentu netopim...
THX jdu to skusit :wink:Citace:
Původně odeslal wong
toto pouzivam pravidelne ... inak je to dobre aj na cistenie a lestenie kovovych veci ... lapovanie ;)
Vezme to i brutalnejsi skrabanec? Je cejtit i prstem kdyz po nem prejedu... jeden jsem chtil nez jsem tam hodil tu izolepu
Blackdot: A nestoji teda za to nahradit jenom to kryci sklicko, co je pridelany zevnitr krytu? Jestli ho teda 7650 ma. Myslim, ze to je zalezitost tak na 200,- mozna ani to ne... (i kdyz ty kapitalismus je...) ;D
myslim ze to nepujde a bude se muset vymenit cely predni kryt... zase tak moc me to nevadi abych musel delat takovy cachry... :-)