potrebuju link na bootovací disketu
potrebuju abz sama rozpoynala cd rom
a fungovaly prikazy format a fdisk
sorry moc tomu nerozumim
jo nechci startovaci disketu z winu
Printable View
potrebuju link na bootovací disketu
potrebuju abz sama rozpoynala cd rom
a fungovaly prikazy format a fdisk
sorry moc tomu nerozumim
jo nechci startovaci disketu z winu
tak neviem co mas proti windowsovej, ja nejake ine ani nepoznam ... staci ked sa mrknes na www.bootdisk.com a stiahnes si bootovacku z 98ciek .. su tam rozne upravene dokonca .. maju aj format aj fdisk a myslim ze tam je aj oprava pre fdisk na velke disky .. co viac chciet? btw ked chces taketo cosi len na upravu diskov tak ti staci partition magic diskety a instalovat wokna mozes priamo z bootovacieho cdcka ....
MadCap
jo diky za link
a proc vubec ty prikazy nefungujou kdyz nabotuju z cd
Ake prikazy a ake CD ???
Ked nabootujes z CDcka Windows 98 alebo ME (s podporou CD-ROMky), vytvori sa virtualny disk A:. Tam je vselico, myslim, ze aj FDISK. FORMAT je na CDcku v adresari WIN98 alebo WIN9X.
pomocou tych image co su na bootdisk.com si to mozes hodit aj na cd ..
MadCap
jo jo to vim kdyz nabotuju z cd tak se a: vztvori je tam spousta veci ale treba format c: nefunguje to ( invalid parameter) co mam udelat abz to rozumelo tem prikazum
SOm ti napisal, ze format je na CD a nie na tom virtualnom disku :roll: Takze sa prepnes na CD - napises D: alebo nieco ine, podla toho, ake pismeno ma prave CD-ROMka - a potom "CD WIN98".
jsem asi lopata ale ztravil jsem takovzm zpusobem hodinz a nic nefungovalo bez startovaci diskety jsem se nehnul
format nefungoval nikde ale zkusim to mozna jsem nekde delal chybu
Ked instalujem na prazdny disk (= disk bez particii), tak nabootujem z CDcka a necham spustit SETUP. Opyta sa, ci chcem particiu vytvorit - potvrdim, restartuje sa to a necham znovu spustit SETUP. Automaticky sa to naformatuje a potom sa spusti standardna instalacia...
no prave mam disk rozdeleny na tri casti a na cecku mam ciste system takze kdyz mi to klekne tak nova instalace a je zase vsechno v poradku jenze se me ta instalace winu nikdz nezepta jestli chci zformatovat hard a proto to musim delat ze startovaci diskety ale problem je v tom ze jak mi spadnou wokna tak si ani neudelam start disketu a zalozni mi nikdz nevzdrzi vzycky na ni neco nahraju a resim tento problem
Ked tam mas viac particii, tak ta automatika nefunguje (je to urcene nan instalaciu na nove PC/novy disk). Potom nechapem, naco robis format... Staci v nejakom programe vymazat adresare WINDOWS a Program Files...
delam to od doby co jsem mel 486 instalace jenom na naformatovany disk
ale proc to delam ? asi pro dobry pocit ze tam nic nemuze zustat
that's all
Tak to formatuj aspon s parametrom /q (format c: /q), aby si to mal hned hotove...
ok vyzkousime mizim