0.86.501
Som zvedavy kedy vide Final verzia naj prehravaca
Printable View
0.86.501
Som zvedavy kedy vide Final verzia naj prehravaca
Je opravdu nej, jinej nepoužívám.Zatím to na finální verzí moc nevypadá ;D .
btw finalna ... aj teraz je strasne dobry, moc chyb to nema (mne nerobi ziadne ...) ide v tom prehrat vsetko, dobre sa ovlada cez klavesnicu, ma prehladne gui (KDE mod rulez) etc. ... uz neviem co by tam tak mohli pridavat ;D
MadCap
Ale stale je co vylepsovat!!!
Napr. Moznost vyberu codecu. Podpora 2 tituliek sucasne. Podpora zoomu ;D
......... Napr. nieco by mohli odkukat aj z CZ prehravaca. Jeho meno neuvadzam aby som nerobil reklamu, ved vsetci vedia o kt. ide :lol:
Ale ja aj tak pouzivam BSPlayer
me teda bsplayer nejaka 0.85, mozna 0.86, ne uplne novej dost bugoval, co se titulku tyce. rozjizdeli se od obrazu, coz se mi v jinych prehravacich u tech samych filmu nestavalo. jinak by byl super. nicim jinym to rozhodne byt nemohlo.
Používal jsem, ale hrozně mě s*al.. Teďka používám WMP9 + DivxG400 a tohle mi fakt vyhovuje...
tak to wmp9 je podle me tisicrat horsi. pouzivam klasickej mplayer2.exe(je to nejaka 6.4 +-) z adresare se standartnim wmp7, ktery je u win xp + divxg400 a nebo micro dvd player bez divxg400. ale media player classic aky treba moc nemusim.Citace:
Původně odeslal Anduril
Nevím, co ti na něm vadí - mě stačí že v klidu přehrává.. a že si můžu lehce nastavit nějaký ten EQ, jas, kontrast apod. Rozhodně nepadá, jak se mi stávalo třeba s BSPlayerem..
na ofic. webu www.bsplayer.org pise ze to bude hned dalsi verze.Citace:
Původně odeslal Vlado Velky
Tak to bych se dost divil :lol:Citace:
Původně odeslal Jey
BS Playera pouzivam uz predlouho ale chyb ma jako nasr.anejch.
Na finalni a bezproblemovou verzi si budeme muset jeste nutnou chvili pockat :-(
Tak se dost div..Citace:
Původně odeslal Fraj#r
;DCitace:
This is probably last 0.8x release, version 1.00 is almost finished and should be released soon
bugy mé 0.85.484 např:
-obraz filmu neodpovídá monitoru ani v jedné z nabízených variant (original, 4:3,16:9 apod)
-při spuštěném filmu změna gammy přes BSplayer == crash...
takže až bude 1čka tak budu upgradovat...dřív ne :)