K7T266 Pro2 (MS-6380) vs Thoroughbred
Nazdar chlapi! Mám výše uvedenou desku a v ní TB 1,3Ghz. Chtěl bych tam strčit nějakej výkonější procík, ale na strankách msi http://www.msi.com.tw/program/suppor...ail.php?UID=28 je napsáno, že podporuje max. Palomino 2100+. Trochu jsem prolistoval fórum a zjistil jsem, že by tam po nějaké úpravě by to mohlo jít i s procíkem Thoroughbred.
Dík za všechny rady a návody! :D
Re: K7T266 Pro2 (MS-6380) vs Thoroughbred
Citace:
Původně odeslal splichma
Trochu jsem prolistoval fórum a zjistil jsem, že by tam po nějaké úpravě by to mohlo jít i s procíkem Thoroughbred.
...mam naprosto stejnou desku a Thoroughbreda mi bez zadnych HW uprav v pohode zkousla
Citace:
Původně odeslal pabllo
Citace:
Původně odeslal splichma
Trochu jsem prolistoval fórum a zjistil jsem, že by tam po nějaké úpravě by to mohlo jít i s procíkem Thoroughbred.
...mam naprosto stejnou desku a Thoroughbreda mi bez zadnych HW uprav v pohode zkousla
Záleží na revizi :wink:
Citace:
Původně odeslal pabllo
Citace:
Původně odeslal splichma
máš novější revizi, tzv A verzi, ta Thoroughbreda umí oficiálně, tady se jedná o starší verzi bez A, už se to tu mockrát řešilo