Docela by mě zajímalo, jaký kdo máte s čím zkušenosti :) Chtěl bych si pasiv na procíku chladit něčím lepším (větším - třeba 80 nebo spíš 92 mm) a zajímá mě, co byste doporučili..
Chtěl bych to co nejtišší, stačilo by třeba 1500 otáček.
Printable View
Docela by mě zajímalo, jaký kdo máte s čím zkušenosti :) Chtěl bych si pasiv na procíku chladit něčím lepším (větším - třeba 80 nebo spíš 92 mm) a zajímá mě, co byste doporučili..
Chtěl bych to co nejtišší, stačilo by třeba 1500 otáček.
no nevím zda těch 1500 otáček bude stačit - záleží dost na tom, jak je ten pasiv dělaný...pro 92ku bys musel použít nějakou redukci, nebo roztahovat žebra...jinak docela ověřené jsou CoolerMastery z Axesu či ACčka...
na ten coolermaster co mas narval mino v pohode 92jku .. spytaj sa priamo jeho .. staci zevraj roztiahnut rebra, rozrobit ten ramik a prisrobovat ho na 92jku a nahodit na roztiahnuty chladic z ohnutymi bocnymi rebrami aby boli kolmo a sadli :D ja na to mam 80tku ;)
MadCap
Já vím, minovi moc díky - přesně tak to chci udělat - teď ale řeším problém, který větrák vybrat :?: - proto jsem zakládal tenhle thread ;D
Tu 80-ku jsi na to dostával tak, jak píšeš? Fotky by nebyly? Abych to s tím ohýbýním nepřehnal :lol:Citace:
Původně odeslal MadCap
ja som tam tu 80tku dal bez ohybania v podstate .. som ju nalepil epoxidom na ten 70*70 ramik a roztiahol som iba stredny rad rebier .. minov sposob je ten co som popisal, viacej hc ale aj ucinnejsi >> viacej vzduchu chytas a 92jka ma vecsi airflow .. inak aky? no ja mam v case jeden Titan .. Skovy najpomalsi sleevena 7v a da sa to hlucnostou aj vykonom ... inak zohnat dobru 92jku je velky problem >> malo vyrobcov ich robi, resp. je mensi sortiment
MadCap