...ziadne benchmarky, cisto technologicky "overview", vyzera to vcelku zaujimavo, az na ten AA (iba supersampling 2x) - http://www.techreport.com/etc/2003q3...e/index.x?pg=1.
Printable View
...ziadne benchmarky, cisto technologicky "overview", vyzera to vcelku zaujimavo, az na ten AA (iba supersampling 2x) - http://www.techreport.com/etc/2003q3...e/index.x?pg=1.
No ten supersampling by tak ani nevadil, prijde mi na V5 vcelku kvalitni, ale stve me, ze nevim jestli se jedna o RG nebo OG.
a doufejme, ze tentokrat snad k tomu napisou poradny ovladace :roll:
Doba,kdy měli problémy s ovladači je prý už dávno pryč (S3)Citace:
Původně odeslal MV
jsem fakt zvědav :!:
S3 ma uz dobre drivery? A na ktoru grafiku ???
S3 Trio64V+ mi funguje...
To aj mne ;D Ale na Savage (3D/4/2000) som nepocul este ani jedno dobre slovo ;D
Těmi drivery se chválila S3,já to jen napsal.
Doslova psali:doba špatných driverů je už pryč,teďkom jsme připraveni ;D
To som teda zvedavy :lol:
Nejake stare drivery na Savage boli take kvalitne, ze s nimi nesli ani spustit Windows ;D
Savage je osudova chyba...
Aj S3 Trio, S3 Virge a S3 Trio 3D :lol:
uz mas nejaky mesenger???alebo icq???Citace:
Původně odeslal Rainbow
potrebujem nejake rady - server
Nemam - jedine PM a mail.
ale vypadá dobře :-)
Produced using 0.13 micron technology at TSMC;
8 rendering pipelines with one TMU per each;
Advanced Pixel and Vertex Shaders. Features the DeltaChrome can provide are beyond the RADEON 9700 and DirectX 9.0 specifications, according to the company’s initial claim.
DirectX 9.0 and OpenGL 1.4 support;
Memory bandwidth saving technologies;
Multisample antialiasing for OpenGL and Direct3D;
Fonts antialiasing;
Multi-display capabilities;
400MHz RAMDAC integrated;
Integrated TV-Out controller, TMDS transmitter and so on;
480p / 720p / 1080i / 1080p HDTV resolutions via component (YPbPr) output, 480i standard TV output via S-video and composite output;
Programmable video engine;
AGP 8x.
There are rumours that the DeltaChrome chip runs at 300 – 400MHz, not too high frequencies, but definitely not low as well.
Ani Windows Mesenger???Sak to je zaklad...Citace:
Původně odeslal Rainbow
2 Mikhaill @ Rainbow: toto je off-topic !!!! ;D ;D ;D :wink:Citace:
Původně odeslal Mikhaill
tak mu dohovor nech si nahodi mesenger...Citace:
Původně odeslal Katoo
Rain: staci ak pustis tu ikonku a nastavis si tam ten email a heslo a to je vsetko...
MS a jeho internetove sluzby = samovrazda. V passporte bola taka obrovska diera, ze by som to "hackol" aj ja ;D
P.S. Idem spat.
P.S.2: Tento offtopic by bolo dobre zmazat :-)
raději to smaž,je to věnováno S3 deltachrome a tak to jen kazíme ;D ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
dobrou :wink:
:lol: to by byla bomba - třetí možnost - ATI, NVidia.... a zase se můžeme odlišit !!!!!
Mam v zive pameti previewsS3 Savage kariet... super technologie a ine keci... rychlost, kvalita, bla, bla, bla...
Možné je všechno,třeba i to,že se historie může zopakovat a S3 deltachrome bude další propadák :?Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Jsem ale optimista ;D
Tak, tak... ale myslim ze sa vsetci zhodneme natom, ze vacsia konkurencia moze tomuto sektoru len a len prospiet. Preto dufam, ze sa tieto "novinky" (ci uz DeltaChorme alebo Volari) ujmu...Citace:
Původně odeslal Katoo
Chtělo by to klín mezi ATI vs. nVidia :wink:
ať už to bude S3,SiS nebo Power VR :-)
ten kondik na horni strane te 4-layer (asi levnejsi) verzi karty je fakt zajimavej
jinak aspon to, co v te preview prezentuji, vypada konkurenceschopne, jestli to dokazou levne a masove vyrabet a udelat rozumne drivery, tak si myslim, ze to ma sanci