ja zatim 225 s 8KRa2+ a 512MB 400@450CL2,5 2,9V Hynix 4,3ns(3100,-!!!!!!!!)
Printable View
ja zatim 225 s 8KRa2+ a 512MB 400@450CL2,5 2,9V Hynix 4,3ns(3100,-!!!!!!!!)
A to bylo stabilní (jak a čím testováno)?
ja sem na tom stejne jako ty 225MHz ale pameti jely asynchronne pac uz to nedaj.
220 sychro na GB 7VT600 1394, pameti vic nedaj a asychro nak GB nedoresil :roll:
220....ale radeon to nedal
asynchro neni zas tak dulezity. Spis potrebuju radu ....
Delam ted Gigabyte (prevazne KT600) a zajimalo by me, jak jsi docilil 220!
Hned vysvetlim. Gigabyte ma DIP a ten dip je but ON (FSB100), nebo OFF (automat. FSB)
Kdyz ho mas OFF, a mas XP 1700+, tak se Ti FSB nastavy na 133, fajn!
Ale kdyz pak pomoci ty utility Gigabyte ve Windows chci nastavit FSB na 167, tak se "nekreklopi" delicka na 1/5!!!! Co delam spatne ?????
Jak to funguje ?
Hmm.. ??? Sice tuhle desku nemam, ale zkoušel jsi BIOS :wink:Citace:
Původně odeslal svaca
Nejsem, sakra blbej. Pokud tam mas XP 1700+ jde v biosu nastavit 133-165
Ty menis FSB ve Win a ne v BIOSU ??? Nevim sice proc to delas, ale na to je utilita, ted si nemuzu vzpomenout kde jsem ji videl, ktera nedavno vysla :evil:Citace:
Původně odeslal svaca
Takze jeste jednou v BIOSu jde nastavit u XP 1700+ 133-165, u 2500+Barton FSB 166-199 !!!!!!!! Chapes ?
mikropajka, tri dratky a dva odpory ;D nebo L12 mod na procu, pres bios to nejde
Tak to je humus.
Jen tak pro zajimavost, proc sis kupoval Gigabyte (moc se mi libi a jsou dobry), kdyz jsi chtel taktit ?????
ja sem do nej sel s tim, ze ten mod udelam :-) a za tu cenu byla bezkonkurence
Jo. To jo. Skvela deska, jedine co se ji neda odpustit, teda tyka se to te GV600 (hola, bez LAN, SATA, IEEE1394) - tak je naprosto hovadske rozmisteni koniku okolo socketu, skoro zadny chladic tam nejde dat, co pouzivam .....
Dokud jsem jel s HDD 80JB WD - FSB 220 stabilní, nyní s HDD SATA MAXTOR jen 212 MHz.
Jo, jo mam Matroxe a takymi dovoli max 8-10MHz nad specifikace PCI ....
ja mam taky matroxe a nedostanu se pres 189 mhz ale mam jinou deskuCitace:
Původně odeslal svaca
to ten matrox dela taky smejdy ?
To preci neznamena, ze Matrox dela spatny disky .... :-)))))
Kua matrox dela HDD ??? ;D To jsem jaksi zaspal ;D
Nepomate pohazeny tlacitka na Dolbyho klavesnicich ??? :idea:
takze asi takhle, z Gigabyte s KT600 se taktovat nedá, je to levná a velmi kvalitní deska do kancelarkeho komplu,ale nejni na taktování, pokud nejste machři s pájkou..já nejsem, a pokud jak říkáš nejni v cenové skupině konkurence..tak si kup Jetway..ta je jestě levnější a děličku měnit umí, nebo si trošičku připlať za Soltek, když už se ti nece cpát prachy do Epoxe...
hmm takze ja dal max 244 FSB (nestabil) s HYNIX DDR400(3,0V)
posledni stabil bylo cosik kolem DDR460 pri 2,8-9V uz nevim..SYNCHRONNE to vsak pri vysokych latencich... mam radsi nizke a klid.. takze 100% stabil na 440DDR CL2-2-2-6 4Way 1CMD Romship ULTRACPU timing FAST 2,7V
EPOX KRA2+
2marat nemusis machrovat s pajkou, staci L12 mod lakem na CPU :-) , pak se da taktovat a dobre :wink:
jetway stoji stejne btw ani jedna z nich nema firewire
230 FSB nestabilne (problem HDD)
dneska sem dal 248post!!!
jinak posledni stable je 240 s Hynixama 400 4,3ns na 3,2V
Nemáš nejaký obrázok pre názornú ukážku?Citace:
Původně odeslal Bruggi