Chci se koupit R 9600,od koho je karta lepší na OC ???
Printable View
Chci se koupit R 9600,od koho je karta lepší na OC ???
no, ja mam ten 9500 kousek a ten se zda, ze pujde docela dobre (je to sapphire).
jinak sapphire delal i nejakou special edici - fireblade se to myslim jmenuje - na OC....
ten excalibur...neni to nejaky no name jako club3d apod. ? (teda ne, ze by sapphire byla nejaka honosna znacka, ale...)
Ber Saphire
Radšej si zober kartu od firmy SAPPHIRE.
Sou uplnene stejny, obe maj pasiva a 4ns pameti -> takze kdyz upravis chlazeni...ses na @400/500 no porblem. Klido i vejs.
Mám Fireblade edition (R9600Pro), mám tam aktivní fučák, žádný pasivy na pamětech a ty nejsou 4ns ale 2.8ns!!! 4ns jsou pravděpodobně u non Pro verze... Tu bych moc nedoporučoval, je značně pomalejší...Citace:
Původně odeslal player1
2P.D.: z tech dvou bych bral urcite Sapphira....
2all: Zajimlo by me jaka 9600Pro je lepsi:od Gigabyte nebo Hercules
ne zadny spesl verze (myslim,ze u tehle vyrobcu stejne njsou)
ceny sou temer totozne...
Ta od Saphire je lacná a dobrá karta, bral by som aj Gigabyte...
Ja sem ale nepsal o Firebladu BTW: to je snad jasny, ze tam asi nebudou 4ns pameti, ale 2.8ns kdyz je to fireblade :roll: :roll: (taky stoji pomalu 2x tolik co nonPRO). R9600nonPRO aji Saphire aji HIS maji pasivy. Vsecky PRO maj samozrejme aktiv. Jinak podle me dou vsecky dobre pretaktovat nonPRO aji PRO.Citace:
Původně odeslal Vykuk
ATI se proste povedl prechod na 0.13mikron.
Tady je naky srovnani je tam aji GigaByte aji Hercules: http://www.digit-life.com/articles2/radeon/r9600-2.htmlCitace:
Původně odeslal Chihuri
vsechny 9600Pro nemaj aktiv... Sapphire prodava edici s heat pipe.... (to jen tak pro doplneni)Citace:
Původně odeslal player1
JO vlastne na to sem zapomel. Myslis ze je to lepsi mit tam heat-pipe?
2player1: no jasne,ze je to LEPSI ! resp. kdyz mas tichy PC jako ja,tak te ty maly hnusny vetraky co sou na grafarnach pekne ser** heat pipe je tichoucka :) ale zase ma horsi OC.... ted nevim o kolik je ta edice s heat p. drazsi,ale tippuju,ze by se vic vyplatilo koupit Zalmana s povrchem 1200cm2 (z nemecka za cca 900,-) verze s tichym fanem slibuje lepsi taktovani...
Sem si chtel objednat toho Zalmana, ale furt vaham. Asi to budu ofukovat velkym vetronem z boku. Ten Zalman chladi super, ale o/c grafiku ze moc ne. Chce to ofukovat.
kup si tohle http://www.caseking.de/shop/catalog/...roducts_id=788 a je to :)
A nebo TT Giant II :idea:
nebo tak :)
no, ja jsem chlazeni vyresill tak, ze mam na GPU vetsi pasiv a na pod to jsem udelal takovou konstrukci ze záslepek a sekunďáku, ze které na to fučí 80mm arctic cooling TC (s čidlem pod pasivem té grafárny)...účinné a velmi tiché řešení...