Jakou desku si mám vybrat?Uvažoval jsem i o chiosetu KT600 , ale vzhledem k tomu že nechci zas až tak moc taktit tak jsem dal na radu kamaráda akorát nevím jakou Epoxku.
Printable View
Jakou desku si mám vybrat?Uvažoval jsem i o chiosetu KT600 , ale vzhledem k tomu že nechci zas až tak moc taktit tak jsem dal na radu kamaráda akorát nevím jakou Epoxku.
no rda3+ má navíc možnost dát voltáž čipsetu až na 2 V což rda+ nemá vůbec, ale rda+ má zase lepší zvukárnu a né CMI šit co mám já že :wink: a co Abit NF7-S ? do toho bych šel, Epoxy jsou hrozně náladové co se týče pamětí,hlavně 8rda(3)+ modely. Abit je takový kliďas,skoro vše jde hned bádání jak co nastavit.Citace:
Původně odeslal Dukik
Dukiku Dukiku.... Ty asi opravud vis proc mas v signature ten citat.... :roll: :wink:
http://www.epox.nl/english/products/motherboard/a.htm
http://www.epox.nl/english/products/...rd/8rda%2B.htm
http://www.epox.nl/english/products/...d/8rda3%2B.htm
Co se BIOSU tyce, to najdes v kazdy poradny recenzi.... A to ze jich na Epoxy neni zrovna malo....
BTW: V hodne recenzich se pochopitelne o rozdlech muze docist...
rda+ umi taky 2,2V...ale doporucim abita-fsb223 timing 3-2-2-2.0 ;D
No zas tak hrozný to se mnou nebude ( co ty ?),ale nepochopil jsem co mi chceš říct tím zbytkem té odpovědi.Citace:
Původně odeslal Dawe
Tolik nemámCitace:
Původně odeslal Spajdr
8RDA+ už asi neseženeš - aleapoň mi to tvrdili u několika firem , i když ji měli ještě v ceníku , tak ve skutečnosti už ve skladech prý není. Taky jsem řešil dilema , jestli 8RDA+ nebo 8RDA3+ a teď se to tím pádem změnilo na to , jestli 8RDA3+ nebo Soltek nebo MSI s KT600.
O chipset Kt 600 jsem se zajímal poslední 2,5 měsíce a podle toho co vím tak spíš Epox , ale když chceš MSI........ (někde jsem četl trefnou přezdívku Microshit)Citace:
Původně odeslal uw
Před mojí současnou 8RDA+ jsem měl MSI KT4Ultra, jela na 185-190 FSB a no problem.Citace:
Původně odeslal Dukik
to sis trochu popletl, ne? ;) do 2.2V to umi Vcore ale ne Vdd.Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
kua, asi si dojdu k vocnimu ;D do cipsetu umi abit 1,4-1,7VCitace:
Původně odeslal jedik
A co Abit NF7 bez S!? Je od dost levnejsi nez verze se S, jen nema ty blbustky navic :-)Citace:
Původně odeslal Dukik
Hmmm ten Abit non S by šel.
Ale Epox 8RDA3+ se mi zdá lepší a je jen o 300 draší
Ja mam 8RDA+ v 1.1 a problemy sem nemel, ale ted bych ji uz asi nekupoval, lepsi se mi zda 8KRA2L s VIAKT600. Da se sehnat za 2750,- a to je myslim dobra cena.
no ja mam RDA3+ a vubec, ale vubec si na ni nemuzu stezovat. Chodi naprosto perfektne. Akorat se mi trochu hreje chipset, ale nejni to zase tak zly... Myslim, ze 3+ je fakt dobra koupe :wink:
A kerej chipset je rychlejší a lepší? KT600 or nForce2
Podla mna je urcite lepsi nForce2 aj co sa tyka ceny aj vykonu.Citace:
Původně odeslal Dukik
těma blbůstkama myslíš třeba soundstorm ???Citace:
Původně odeslal Jerrys
a ktere auto je lepsi BMW nebo Mercedes ???Citace:
Původně odeslal Dukik
Rychlejsi v cem?
ja sem mel jak 8rda3+,tak 8rda+ a jednoznacne lip me z toho vychazi 8rda+,protoze stejne ty veci navic asi prilis nevyuzijes.......ale koukal bych se po 8rda3 - new a vypada dobre :wink:
Ja teda osobne slapu na 8RDA3+ a no problemo /teda zatim/.Doufam,ze OC bohove budou stat pri me. ;D