-
Trampoty s AGP
K me nelibosti sem zjistil ze mi kyro podle wcpuid+sisoft sandra 2002 bezi na 1xagp ,smele ingoruje podporu fastwrite(aktivovaneho) a hlasi moznost agp 1x, 2x. Pokud ze systemu odninstaluju vxdcka agp, kyro sice bezi na 2x ale pro zmenu nefunguje DX akcelerace pres agp. Zkousel sem i ruzne drivery a nejnovejsi via 4in1 v443...
-
chyba bude nejspíš v ovladačích
-
Mne vydy ide Kyro na AGP2x... a to som nic s tym nerobil. V BIOSe mam nastavene AGP2x (Fast) a je to AGP2x...
-
jee, je to tu zase, inno kyro II a VIA 4in1
uplne blbej dotaz na zacatek: Instalujes ty 4in1 v Turbo modu (jestli to tam tak jeste vubec je)?
jinak ja v biose klidne necham 4x a kyro jede 2x (jenze to je bezproblemova kombinace hercules a i815)
-
Novejsi verze 4in1 uz nastaveni turbo/standard mode nema a u starsi jsem zkousel turbo i standard mode
-
KYRO II od Inno ma jumper AGP 2x/4x (nechapu proc, kdyz 4x stejne neumi, jen to oblbne BIOS desky, jinak nic), zkousel jsi to prejumperovat ? FastWrite ti nepujde, na to musi byt AGP 4x.
-
O jumperech vim jenze je tu maly problem. Kyro sem si koupil fungl nove asi
po pul roce sem ho reklamoval kvuli legendarne rozmazanem obrazu pri vyssim rozliseni/obnovovaci frekvenci. Reklamaci mi uznali a dali nove kyro, to se ale lisi povrchovou montazi karty, jumpery tam sou taky dva ale maji jine oznaceni, jsou jinak umistene a jejich nastaveni je mi nezname - neodpovida manualu prechozi karty(po reklamaci sem dostal zpet akorat novou kartu). Zkusil sem sice par nastaveni ale karta bud jela/nejela, na rychlosti agp se to neodrazilo. Dalsi pokusy sem radeji nedelal... (preci jen co kdyz to je treba napajeni)
-
??? a na strankach Innovisionu samozrejme nic neni nebo jo?
-
zkus jim napsat mail do tech suportu.
tos mel ale resit hned jak ti dali novou kartu bez manualu
-
To newhrochoslon - njn, ale kdo moh tusit ze jindy u grafarny bezvyznamny manual bude tak dulezity ... :-(
Jinak myslim ze nejeden majitel inno kyra je nakrknuty z chovani innovision - Na strankach nejde ke kyru najit vubec nic,zadny popis, ovladac, manual, bios, proste nic. Innovision se tvari jakoby kyro vlastne nikdy nevyrabel...snad aspon ten tech support bude reagovat.
-
2 vgx jo tak souhlasim s tebou v obojim, manual je naprd, a inno stranka taky.... Znova bych si inno urcite nekoupil, mno ale to sem byl jeste maly nekuseny fagan :) dyz se jej kupoval