Rad bych pogratuloval veselemu berankovi k cerstvemu preskoceni X KoSe v bodovani.
Dobra prace panacku, jen tak dal. :smoke:
Printable View
Rad bych pogratuloval veselemu berankovi k cerstvemu preskoceni X KoSe v bodovani.
Dobra prace panacku, jen tak dal. :smoke:
wov ... ja preskakujem tak 3 ludi tyzdenne ;) ale o tridsat miest nizsie ;) ale len tak dalej ! ked budem mat rok cpu time tak sa pojdem niekde opit :D
MadCap
:lol: jdeme po vas (ja a luksbar) za vcera sem poslal 14 resultu (moh sem 15 INET DISCONNECT :-( ) a luks 5 a hned o 3,5k navic :lol:
Jo, Lukse vidim, ale co ty jsi zac? Ty reci jsou dost silny a navic to vypada, ze jsi neviditelny. Ze bych radsi preventivne nahodil nejaky dalsi pocitace? 15 resultu jsem nemel jeste snad nikdy.Citace:
Původně odeslal D@DIK
ten profil luksbar jsem ja a on :lol:
no zas jako brat to s rezervou UD nam jede na 2 PC :oops:
jo esteze ze mame ted beranka, dva lidi co melo dost kompu odpadli :( tak aspon beranek ruluje a jede co to da :D
Co takhle zkusit dat do vsech sekci fora nejakej off-topic thread (docasne), at se k nam pridaji lidi. Ja se o UD dozvedel az kdyz jsem neco vyhledaval.
P.S. Jestli odejde i vb, tak sbohem lepsi pricky.
no myslim ze ja se s TOMem a našim týmem pilsen IT killers taky snažíme docela dost :) ale je pravda že nebejt beránka tak sme vo dost níš a asi ani nepostupujem :(
PS: maxíčku třes se máš ještě tak tejden :) a pak tě převálcujem :lol:
no ja mam jenom jeden :? ale od tohohle tejdne jede 24/7Citace:
Původně odeslal D@DIK
a dyz se zadari.....tak pribude jeste jeden tlošinku pomalejsi bláška :wink: taxe snad začnu trochu rychlejc škrábat nahoru ;D
no uz na 3 PC i kdyz ten treti pocita jen ,aby se nereklo takze vlastne ja (viz podpis) luksbar (viz jeho podpis) a dalsi AMD 1800+ (kolem 2100 MHZ
na KT3 (FSB pres 180)) 8-)
negr by mel zaky pocitat a pomahat..mno uvidim....:)))
s těma plečkama co máš, jo? bys to měl rychlejc spočítaný na kalkulačce :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal neGryk
JJ mam to nejake pomale cele :))