Jestli to tu jeste nebylo, tak kouknete sem http://www.arctic-cooling.com/en/pro...per_silent2r2/
CS2 me sice nastval, ale tohle bych prece jen zkusil ;D
Printable View
Jestli to tu jeste nebylo, tak kouknete sem http://www.arctic-cooling.com/en/pro...per_silent2r2/
CS2 me sice nastval, ale tohle bych prece jen zkusil ;D
no uz sem to taky videl, ale nevim nevim jestli v nich bude vubec nejakej rozdil krom toho trochu jinyho vetracku
no kazdopadne 18dB zni slusne :)
premejslim nad tou verzi s regulaci... doted jsem uprednostnoval vetraky s konstatnima otackama... ale mozna s wind tunelem by to byla dobra vec...
nevite jestli se u nas uz prodava?
přímý dovozce je www.bostar.czCitace:
Původně odeslal Octopuss
Jo, koukal jsem, poslal jsem jim mail, jsem zvedavej co odpovedi. Zitra to sem napisu. Docela mam na tenhle chladis zalusk ;D
Citace:
Původně odeslal Octopuss
Samozřejmě že se prodává ! :arrow: [/b]
mno jak som tak kukal po ich sajte tak som nasiel aj Super Silent 4 Pro a este jeho TC verziu >> co su vlastne nove verzie SS4iek, lepsia zakladna, vetron ako CC2 rev.2 nice .. inak ten napad s tym vetrakom je vychytany .. ;) najlepsie by ale asi fungoval keby gen chladic bol nalezato t.j. keby ten vetrak vysel .. zial nie prave mozne :?
MadCap
Je to dost vychytaný , já jsem kupoval ještě upravený od HM firmy a fakt je to bomba .Citace:
Původně odeslal MadCap
Nej. vlastnosti nové hydroložiska s zvýš.životností = 24 měs. tam dávají na zvýšení hlučnosti . Vrtule před motorem = větší sací prům. motor není v sací ose ( no Verax to zatím není ! ale zase ta cena, není to 49 EURO) Pružné uchycení atd. ...
a kde se teda prodava????
já jsem koupil Super Silent 4 Pro TC NEW za 450 + DPH (já mám P4 na 2,4 GHz) a na telef. čísle 602 221 000 jsem objednával (původně jsem psal na mail z webu, ale nevydržel jsem to a zavolal - došel za 3 dny ) a Pravdou je že je super ! podstatné je asi to otočení motoru -snížil se ten brum co mi dřive vadil- když jsem pozorně poslouchal !Citace:
Původně odeslal Octopuss
maj ho v CC ?
Zatim ho nikde neprodavaj, bude k mani na Invexu a masove az po nem.
Jak jako na INVEXU? Myslíš v Shoping hall?Citace:
Původně odeslal Octopuss
Copper Silent 2 / 2 TC 2.Revision uvedeme do prodeje na INVEXU, kde budou v prodeji u ALL ELECTRONICS a.s. a u DXT ComputerS s.r.o., spolu s ostatnimi arctic-cooling produkty, vcetne novych VGA Silencer a Silencer 64. Tez budou k dostani u nas a po Invexu i u ostatnich prodejcu.
A co takhle ceny? Kolik bude stát ten VGA Silencer?
2Octopuss: fajn, na invex dorazim, takze asi se bude nakupovat...
Nevis jaky by mohly bejt priblizny ceny na tom Invexu ? konkretne tenhle CS2 rev2 TC a ten VGA silencer..
verze s TC by mela bejt cca 580 bez DPH, nevim ale jestli to jeste nezmenej...
Tak to je krása, jen budu muset zjistit kde má stánek AC, DXT a All Computers.
No tak ten CS 2 TC r.2 se mi taky hooodne zamlouva. Uz me nebavi sedet tady u te turbiny co mam. No tak to si na tu revizi 2 pockam. kazdej decibel dolu je dobrej decibel :-)