Co byste doporučily za chladič místo původního.
Je miniaturní a nestíhá. :evil:
Printable View
Co byste doporučily za chladič místo původního.
Je miniaturní a nestíhá. :evil:
sezen si nejakej starej na K6 nebo neco podobnyho.. tuhle sem lepil na R7500 pasiv z nejakyho Socket A chladice Gembird DL-39, kterej sem koupil v nejakym naprosto amaterskym PC obchode v Praze za 190,- ma zakladnu 5x6cm a vysokej je 3.5cm a vejde se uplne super - zabira jen jednu PCI pod grafarnou, do druhy uz se muze dat karta.. zebra to ma docela husty a ma je po cely plose perforovany, takze se zvysuje ucinna plocha - na grafarnu fakt super :wink:
Tak presne to co ted potrebujes sem sepsal tady http://www.gamez.cz/clanek.php?id=1458
chladic je to evercool no obrazky mozna pomuzou
sezen pasivek z pentia tak 50*50*10 na to vetracek a mas po starostech a zabere ti to minimum PCI slotu.
Ja jsem tam dal z boxovanyhjo celerona 450tky, je cernej a chladi uzasne, mam sice vic otecek nez na CPU :roll: ale zas tak nerve tak je to dobry :wink:
Presne, pouzij nejakej chladic na slabsi CPU.
Jo a kdyby jsi chtel chladit i pameti tak v gme maj nejake chladice na tranzistory, podle mne staci upravit a bude to chladit dost dobre a za levno, jeden kus mene nez 10kc.
Presne tak ja som tam dal stary ( vylapoval som ho) cooler EverCool N28. A je to v pohode :)
na ty trandaky jsou blby . alespon co jsem videl ja .. jsou dost silny ty zebra a nic moc hezky .. chce to jemny zebrovani .. ja osobne rozrezal chladic na PIICitace:
Původně odeslal xammax