Prosim o radu kolik fsb můžu naložit k7t turbu od msi.Sestava je dole(aspoň doufám) :oops:
Printable View
Prosim o radu kolik fsb můžu naložit k7t turbu od msi.Sestava je dole(aspoň doufám) :oops:
tak neni.no je to MSi K7T turbo,Duron(spitfire)800,256 MB SDRAM 133Mhz,Radeon 9100 64MB
To je obecný dotaz, tak obecná odpověď. Nasolíš ji tolik, kolik ti zvládnou RAMky, deska, CPU dohromady.
Prostě zkus, a neboj se. Zkoušej zvyšovat a testuj, až to bude nestabilní, sniž na předcházející stabilní hodnotu a máš hotovo.
Popripade si odzalohuj vsetky data na disku. :wink:
Ptám se jenom obecně protože sem slyšel že ta deska víc jak 115 fsb nesnese.nevim jestli to bylo v kombinaci s timhle procesorem
deska musi 100 % zvladnouz 133 mhz fsb pax ma cipset kt133a
jinak da se v klidu dat kolem tech 140-150 mhz kdyz budes mit stesti tak i pres tech 150 ale myslim ze msi na vysoky fsb nic moc
je to jenom k7t - bez "a" - ta mi sla taktovat fuckt blbe, i pri zvyseni fsb o 1 blby mhz uz byla nestabilni, takze jedine zmena nasobice . . . a i to mi slo blbe - d650, ktery v me desce behal na 850ti, jsem v msicku provozoval jenom na 750 . . .
Ked to je KT133 tak je to v prdeli.Mam v druhom kompe KT133a taktovanie ide len cez multi.
taky se my nezdálo že bych na tom rozjel durona na 140 FSB.Vlastně už mi jednou shořela pod rukama ,tak sem to nechtěl přepálit. :oops:
No je sóm fical na SISku na neakych 143 s DUREXOM
Tak to bys mel rozjet v poho - musis mit ale dobry ramky a vhodne nastavenej nasobic na procesoru ;DCitace:
Původně odeslal n´bye