račte si počíst na www.pctuning.cz
je to zajímavé srovnání s nVidia 5900..... :idea: :idea: :idea:
Printable View
račte si počíst na www.pctuning.cz
je to zajímavé srovnání s nVidia 5900..... :idea: :idea: :idea:
pěkný testík,sice v jednom testu tam napsali nesmysl,ale to nevadí :-)Citace:
Původně odeslal excmoudina
škoda toho slabého procesoru na test, všechny grafické karty tím evidentně trpěly.
Myslite ze 300W bude stacit? diky
pokud je to dobrý a značkový zdroj a nebudeš taktovat,tak to stačit bude.Citace:
Původně odeslal František Koudelka
Mám Radeon 9800Pro a vše šlape s 300W zdrojem v pohodě. Ale záleží kolik tam toho máš nebo co tam teprve třeba chceš dát. :wink:
na moji sestave v podpisu mam taky 300w ani nevim jake znacky(tak600 stovek stal takze nic moc) a slape to v poho...
pockej, jakej nesmysl? opravim toCitace:
Původně odeslal Spajdr
je to mozne, delal jsem to celou noc, aby to do rana bylo
http://www.pctuning.cz/ilustrace/jah..._dragothic.gifCitace:
Původně odeslal Mirek
Se mi zdá nějak divné to skóre u R9800Pro,ty paměti by měly dělat větší rozdíl než jádro,jinak zkoušel si někdy dát ten druhý test dragothic samostatně jako první ? já pokud to tak dal,tak jsem vždy měl celkově v tom testu až o 15-20fps :-) asi mám divnou desku.
http://www.pctuning.cz/ilustrace/jah..._dragothic.gif
Toto je absolutne v poradku, tahle scena je geometricky narocna, drive tam nemely moc sanci grafiky bez T&L, dnes maji karty VS, je to o cipu. Jinak v rozliseni 1024x768 bez FSAA a aniso je vsecko o cipu, dnesni karty s bandwith pameti 20GB/s si s tim poradi s rezervou i bez pretaktovani pameti.
Mozna tak v 1600x1200 s 6xFSAA uz by se zacal odrazet vyssi takt pameti.
Jestli myslis Dragothic - High Detail tak ne, nepouzivam to (mimo overall score 3dmarku), recenzuju grafiky, ne procesory :wink:
za tu cenu do ni asi pudu je fakt cool bude stacit můj zdroj 360 W viz. dole napsaná sestava nekde jsem cetl minimálne 350 W zdroj
jo do ty sestavy pocitam do CCA 3 měsíců Athlon XP 3200+ 2*512 MB nejaky 8 ventilatory
V pohodě, já mám s viz podpis 300W Fortrona a abych byl úpně přesný mám tam ještě DVD a CRW. :smoke:
3DM03 - 6.029 Cat 3.7 máš ? já mám 6500+- .. pořádně to nahul :lol:Citace:
Původně odeslal LosDatlos
Hele Mirku chci se te zeptat jak je mozny ,ze mas tak nizky vysledky u tech 5900?? Celkovy skore 3d marku 2001 mas skoro jak ja na 4200. Stejny nastaveni jako si to delal ty. Respektive mam rekord 13655 a ty tam mas na oc 5900 13800. Na non oc jeste min. Neni to trochu divny ??
Neni to vubec divny, klidne mrkni i na futuremark.com do databaze. Snad bych mel vic s Detonatory 44.xx, ale vsude jinde jinak min. U techle grafik je to uz spis test prociku a ten ty mas mirne rychlejsi, navic s FX5900 doslo spis ke zlepseni v DX9, pouziti PS, anti-aliasingu a anisotropniho filtrovani a opravdu modernich hrach ...
Tkze na 2ghz Ultra 19,5k
http://service.futuremark.com/compare?2k1=7044373
A non ultra
Prej nic neni. Tak nevim :)
Ale to je dost velkej rozdil. A pochybuju. Mas v tom testu Dragotic a mas tam 260fps a ja mam cca 235fps. To neni mozny !! Max rekord na 5900futuremarku je 25935