PRetoceni Athlona xp 1600+ (na co nejvic ;-))
Mam tohodle Athlonka (viz konfigurace) desku od MSI s KT266Pro 2 A,
a ted problem rad bych ho pretocil (ma zamcenou nasobicku jak jsem zjistil (i kdyz v Biosu nastavim 11,5 tak vytrvale jede na 10,5 ;-)), FSB celkem bez problemu vytahnu na 148 (za plne stability 3D MArk 2001 na tom jede treba dve hodiny uplne v klidku procesor ma maximalne 48 stupnu (mam na nem klasickeho titana pro procesory do 2Ghz ;-). Myslim ze by to slo jeste vysponoat ale kdyz sem to zkousel onehda tak sem ho malem zabil ;-)) proste nechtel nabehnout...Vzpamatoval se asi az za pet minut (ja za mnohem dyl ;-)) myslim ze tak 150 Mhz by se z nej dalo vytlacit...ale jak pak dal?? S chlazenim myslim nebude problem (nakonec maximalni teplotu bych vydel tak 55-60 stupnu deska a slusne vetrani takze se prehrati nebojim ;-) ..cili otazka zni jak na to ;-))..nebojte se odbornosti mam sve zkusenosti i kdyz ne primo s Athlonem ;-)) (tech vypajenejch oscilatoru hehehe ;-)) :-D
neceho jsem si vsimnul ;-))
po te co jsem fleshnul bios uz mi nehlasi ze mam athlona xp 1900+ ale vytrvale hlasi ze mam 1600+ (ale frekvence je 1601Mhz) divny co?? Musim na to kouknout ;-)... popravde moc se mi nechce mnenit nasobic... neexistuje nejake zapojeni tech mustku ktere necha nasobicku na ovladani desky ;-)
Re: neceho jsem si vsimnul ;-))
Citace:
Původně odeslal Grovik
po te co jsem fleshnul bios uz mi nehlasi ze mam athlona xp 1900+ ale vytrvale hlasi ze mam 1600+ (ale frekvence je 1601Mhz) divny co?? Musim na to kouknout ;-)... popravde moc se mi nechce mnenit nasobic... neexistuje nejake zapojeni tech mustku ktere necha nasobicku na ovladani desky ;-)
Musíš propojit L1 vodivim lakem :wink:
Re: neceho jsem si vsimnul ;-))
Citace:
Původně odeslal JOHN
Citace:
Původně odeslal Grovik
Musíš propojit L1 vodivim lakem :wink:
jo jenze mne to chodilo pred fleshnutim bisu ;-))) Normalne sem tam zvednul FSB a zvedla se frekvence naraz sem tz toho mnel Xp 1800+ ;-))