najdete ho tu >> TU <<
chutovka tu
http://www.eugenesargent.com/images/newcase1.jpg
Printable View
najdete ho tu >> TU <<
chutovka tu
http://www.eugenesargent.com/images/newcase1.jpg
vypadá to tedy docela brutálně, jen nevím - když se člověk kouká ze strany, tak jak je na 5,25" pozici ten prohnutý plech dovnitř, tak ze strany to vypadá křivě :roll: ...jinak krásná práce
som to tu cca asi pred pol rokom videl,
nu neviem podla mna je to vrcholne HNUSNE rovnako ako PC v gytare, base od piva a podobne....
Smarja, to bych nechtel. Kdyby to videla moje babka, tak si to jeste splete a rozdela mi v nem ohen. :lol:
Vypada to jako vesmirna lod z beckovych sci-fi 70.tych let. Nebo jajo privesek od rakosniku :?
fuj takovy kamna , to bych nechtel ani zadarmo ;D
presne todle sem si rek taky :)) Ale z umeleckyho hlediska je to dobrej pocinCitace:
Původně odeslal Vitus
No mě se to moc nelíbí, ale je to přinejmenším zajímavý. A muselo to dát práce...klobouk dolů (i když ho nenosím)
Starý :?
Uff tak to je hodne hodne stare...to uz som hadzal na Pretaktovanie.sk asi pred rokom a pol...a nehvoorim ze to tu uz bolo na fore aspon 2x. Ale opakovanie matka mudrosti...vyzera to hrozne..ako umelecky pocin zaujimave :)
Tak taku bednu by som ani neoplul heh. Total brutal hnus !! Nemam slov :?
mne to prijed hnusne a navic cele nejake krive....
vypada to jako od Gigera...
mea culpa tak dlho tu nedwellim, ale nejde ani tak o to ako je to spravene ale kolko kumstu, skillu a hlavne casu do toho narval ... hm kazdopadne lepsie ako jedno okno a 3 katody a milion lediek ^no offense no target^ ono su veci ktore sa mi nepacia ale proste ma udivi to mnozstvo casu a namahy co do toho ten clovek vrazil ... kolko ludi tolko chutiCitace:
Původně odeslal GABO
Presne tak, tady kazdej udela vokno, koupi katodu, max. nejakej nastrik a je vyplacanej.... Todle je trosku jiny kafeCitace:
Původně odeslal SajmoN
No, domu bych ty kamna asi nechtel, ale je fakt, ze je to asi kus poctive odvedeny prace a z umeleckyho hlediska je to docela taky zajimavy :) Nechces ten comp vystavit na Vaclavaku? Jak je tam ted ta "galerie pod sirym nebem" nebo jak tomu rikaj???
Ne vazne, nechtel bych to , ale je to zajimavy, a SajmoN zaslouzi uznani za to ze si s tim asi docela maknul :)
a co plexicase ?
http://www.pcarea.org/modules.php?na...article&sid=16
;D
Někteří říkají " hnus " řeknu vám to asi takhle... pokud si to udělal sám, tak je u mě největší machr a de vidět že namá v rukách nasrano , jak někteří tady :!: ... Chtěl bych vidět ten kdo říká hnus, co by vytvořil vlastnima rukama ( asi by to bylo nepojmenovatelné )...
Mno sem jeden co rikal hnus tak jeste pridam komentar.....nerikam ze ten chlap neni borec-ja bych tohle nikdy nesvedl.Ale i kdybych svedl tak bych se do toho proste nepoustel---ten chlap umi,to jo,ale jaxi mu chybi esteticke citeni.....tot muj nazor
tak, ono by to asi taky vypadalo trosku jinak na zivo, nez na fotkach, ale kazdopadne proste takovou skrin chtel mit, tak si ji udelal - tot vse. nekterym se libi, nekterym ne - ale tak je to se vsim. kazdopadne ma jistotu, ze ma naprosto originalni case, ktery nema nikdo jiny - a i to je jedna z veci, o ktere v casemoddingu jde....
Keby som to videl niekde inde a nie na pc fórume tak prvé čo by ma napadlo by bolo že je to moderná elektrická trúba :eek: