chystam se palit svuj mp3 archiv na dvd a potrebuju trochu poradit.
1. da se to pak prehrat ve stolnich prehravacich?
2. jde k tomu udelat nejake menu nebo nejaky podobny pi.covinky?
???
Printable View
chystam se palit svuj mp3 archiv na dvd a potrebuju trochu poradit.
1. da se to pak prehrat ve stolnich prehravacich?
2. jde k tomu udelat nejake menu nebo nejaky podobny pi.covinky?
???
Jo to by mě taky docela zajímalo...mam v plánu to samý co ty :-) + mě ještě mě zajímá jak se vypořádat s rozdílnou kvalitou mp3
s tou kvalitou uz asi nehnes :?
to tady nikdo nepalil mp3 na dvd? asi budu prvni - zejtra ;D
Nezkoušel jsem tedy hlavní problém vzkoušet ve stolním přehrávači nemám kde. Mam jen DVD-ROMku v PC a tam to bude běhat v pohodě....Plánuju si převýst svuj archiv na DVD + ke každýmu udělat menu v HTML a to by asi stolní DVD přehrávče nezkously.
hele muzes napsat nejak podrobnejc, jak chces udelat to menu? ja si chci taky celej archiv prevyst na DVD a to menu me hodne zajima :-)
Uděláš si HTML stránku stim co máš na CD linky na playlisty , skladby , přidáš texty , booklety nakonec autorun jestli chceš. Je to sice práce jak svi*e ale máš pak každý CD krásně přehredný. BTW: Pokud použiješ nějaký pomocný prgrámky jako třeba CDtoHTML tak ani nemusíš vypisovat každej link ručo...
Ale jak už jsem psal pro stolní DVD přehrávač to nebude :?
Niektore prehravace vedia aj CDcka s MP3 a dokonca aj prezerat JPG obrazky - takyto by mohol zvladnut MP3ojky aj z DVDcka.
myslis ze takhle zvladnu udelat 4000 cd? ??? je toho fakt celkem dost a bojim se ze bych to dal pul roku :?Citace:
Původně odeslal susman
4000CD tak to je fakt moc.... i na mě :eek:
hm, na to menu se asi vykaslu, rozdelim to do adresaru, pridam obaly atd. a bude to. na stolni prehravace se zatim nebudu ohlizet a budu doufat ze to nekdy v budoucnu bude fungovat ;D
Takze Sony,Panasonic DVD s mp3 nebere!!! Niektore prehravace si nevedia poradit s jpg a mp3 v jednom adresari. Oravy su dost slabe, tak tam to nepojde. Takze najlepsia volba na prehravanie su DVD Prehravace znacky PHILIPS !!! 640 a tusim aj 725 alebo tak nejak ti zoberu DVD s mp3 na 100%. Ale Home Theatre Philips ich nebere, ale nie uplne najnosi typ. Na Playstation 2 DVD s mp3 nerozchodis. K tejto teme uz nemam co dodat. Chce to slusne masiny znacky PHILIPS :-)
Mam pocit,ze na PS2 rozchodis aj DivX film :wink:Citace:
Takze Sony,Panasonic DVD s mp3 nebere!!! Niektore prehravace si nevedia poradit s jpg a mp3 v jednom adresari. Oravy su dost slabe, tak tam to nepojde. Takze najlepsia volba na prehravanie su DVD Prehravace znacky PHILIPS !!! 640 a tusim aj 725 alebo tak nejak ti zoberu DVD s mp3 na 100%. Ale Home Theatre Philips ich nebere, ale nie uplne najnosi typ. Na Playstation 2 DVD s mp3 nerozchodis. K tejto teme uz nemam co dodat. Chce to slusne masiny znacky PHILIPS
to nemyslíš vážně že ne?Citace:
Původně odeslal Whistler
Potvrzuji že SONY a Panasonic MP3 na DVD neumí. Philipsa hned ráno testnu...
Thomson MP3 na DVD jel, osobně jsem to viděl v jedný prodejně, byl tam pouze problém s omezenou délkou názvu
co by neslo, len bych preventivne pouzival 8.3 nazvy a nedaval tam viac ako 999 suborov na disk, ale kazdy player ma ine limity, detto co mozno najmenej adresarov, no a rozhodne sa vyhybat diakritike...Citace:
Původně odeslal Braindead
o tom menu neviem a neviem ani ako by si ho chcel realizovat, kedze DVD takuto funkciu nepodporuje, aj menu na obrazky sa robi cez S/VCD format
ja som mal moznost skusat to na ELTA 8895, je to prakticky totozne s ORAVA prehravacmi (chipset...) a funguje to vpohode. obmedzenie: nazvy len 8+3 znaky.
lacne prehravace, postavene na baze dvd-rom mechaniky, by s takymito dvd problemy nemali mat. to je ich vyhoda.
takže Philips DVD640 jede bez problémů ;D
Kua když sem viděl na displeji jak nablěhla doba celkového času tak mě málem trefilo.... 51hodin ;D kua to už je z jedné placky zajímavé >:}
Ale ano,myslim....Citace:
Původně odeslal herma
myslim ze zalezi jakej mas firmware.... philips sem videl prehravat mp3.... ale nekdy je lepsi nekupovat podle znacky, ale spis podle toho co v tom obchode vsechno prehrajes :P
segra ma nakou ELTU a DVD s MP3 prehrava v pohode
Všechny novější Panasonicy MP3ojky z DVD samozřejmě umí a navíc tak, jak jsem jinde neviděl - pro příklad třeba kombajn (tuším VP30?) zvládne i DVD absolutně mimo normy - délka znaků, čeština, délka cesty, počet souborů i šílenej directory tree - to všechno na libovolném formátu disku zvládne s prstem v nose, navíc má několik pohledů, listování tree/file, search, atd.
a nešlo by to nějak převést,podobně když se převádí avi na DVD tak by třeba šlo převíst mp3 na DVD a udělat menu programem na videa místo videa tam dát jen ty mp3
to jako udělat klasické audioCD ale na medium DVD? hmmmm...to by byl ještě větší problémCitace:
Původně odeslal sebad
Tak tedy jak? Rád se nechám poučit jak přehrát na PS2 DivX film!Citace:
Původně odeslal Whistler