Neviděl bych to tak černě....
To: PetrT:
Petře v mnoha ohledech máš pravdu. ALE, co se týká toho vrčení - málokdo má tak tichý PC jako ty aby mu to tak vadilo, navíc při výrobě OPRAVDU ploché obrazovky je myslím docela kumšt dosáhnout 100% bezchybnosti u všech kusů. S tím mírným prohnutím u vertikální linky máš pravdu, ale podle mě je docela riskantní reklamovat monitor s tak nepatrnou vadou, protože se ti může stát, že dostaneš ještě horší kus, který se stejně jako tvůj (a můj) vešel do výrobní tolerance. NIKDO z lidí co u mě byli na návštěvě kromě tebe nic nezaregistroval, dokud sem jim neřekl "podívej se sem a hledej tohle"
Jak to jednou komentoval Míla, vidíš trávu růst. Máš sice pravdu, že jako majitelé o těchto "vadách" víme a proto nám vadí, ale myslím, že kdyby u LG každý cca 3-6tý vyrobený monitor vyhodili, nestály by pak tyto 19"ky tak moc pod 10k.
Jak já to vidím, stál jsem před rozhodnutím: 2 horizontální linky (Sony) nebo LG - zatím nelituju.
A dodnes jsem rád, že jsem si nekoupil nějaký LCD panel. Jediné čeho (krutě) lituju je, že jsem nepočkal ten týden a nevzal F900P i když F900B je taky "téměř" OK. Vyjma geometrie, mě žádné LCD zatím nepřesvědčilo, že je o tolik lepší, abych uvažoval o koupi.