... když na 100% nastavím geometrii obrazu a poté vypnu monitor, tak je vše rozhozené a můžu nastavovat znovu ... je to hroznej vopruz ... nemáte s tím někdo zkušenosti, jak to odstranit, aby si monitor pamatoval nastavení geometrie ...??? ???
Printable View
... když na 100% nastavím geometrii obrazu a poté vypnu monitor, tak je vše rozhozené a můžu nastavovat znovu ... je to hroznej vopruz ... nemáte s tím někdo zkušenosti, jak to odstranit, aby si monitor pamatoval nastavení geometrie ...??? ???
monitor si to PAMATUJE !! samozrejme pro kazde rozliseni + refresh zvlast
pokud sito tvuj nepamatuje , tak zavitej do servisu.
Takova hloupa otazka? Jak si to pamatuje? Pamatuje si to i kdyz h vypnu ze site. Nekdy mam talke pocit, ze muj monitor zapomina.
pouzivate nekdo ten video mod??? mi se to nejak nezda?! vsechno mam tak trochu do cervena a treba plet vypada strasne. a taky je to moc tmavy....
... hloupá otázka to není určitě ... monitor si po vypnutí prostě nepamatuje geometrii ... respektive je rozhozený (hodně), ale nastavené hodnoty (číselné v menu) si opravdu pamatuje ... ještě mě napadlo, jestli to nemůže být způsobeno grafickou kartou??? Nastavení video off method v biosu ... Víte někdo co znamenají ty hodnoty tam??? Mám Abita GF4TI4200 ... Dík :roll:
samozrejme ze si to musi pamatovat i po vypnuti ze site....
a muj i to taky pamatuje....
Ja mam podobny problem ale vobec ma netrapy.
Ked zapnem monitor pri zapinani PC vsetko je OK ale ked zapnem len PC a monitor az neskor ked uz stihol nabehnut MS WIN obraz je rozhodeny
tohle je uplne normalni... Windoze nevedi jaky maji pripojeny monitor kdyz je ten monitor pri jejich nabihani vypnuty...takze tam hodi neco jinehoCitace:
Původně odeslal Entita