tak kdo z vás zkoušel,napiště výsledky a sestavu ;)
...u mně 2338bodů
Tual 1GHz @ 1,6GHz *512MB cas3 *TUSL2C *Leadtek A250UltraTD(323/720) *W98SE *DX8.1b *det.40.72
Printable View
tak kdo z vás zkoušel,napiště výsledky a sestavu ;)
...u mně 2338bodů
Tual 1GHz @ 1,6GHz *512MB cas3 *TUSL2C *Leadtek A250UltraTD(323/720) *W98SE *DX8.1b *det.40.72
naistaluju a letim na to ;D
Kde sa to da stiahnuť ?KOlko to ma mega ?
ke stahnuti zde a ma to cca 38MB
Stáhnu a hned to taky testnu.
Nějak mi to nejde stáhnout.
tady link na "výrobce" http://www.codecult.com/
Jo jo, díky už sem to rochodil.Citace:
Původně odeslal Over
Zrovinka to stahuju, jsem zvedav, co mi to hodi :lol:
No ked som ho mal na starom compe tak to bolo nejak 2500.
TBird1000
512DDR2100
MSI4200-default clock
..hele,něco co jsi měl ASI na starym neni podstatný,napiš co máš ted ;)Citace:
Původně odeslal usuall
..BTW,myslím že jsi asi 2500 neměl,ale to je fuk.
No teraz nemozem zatazovat grafiku quoli zlemu zdroju, dnes by mal prist seriozny zdroj a potom samozrejme poslem vysledky z novej zostavy.
BTW: Vysledky starej zostavy som sem dal preto, lebo sa mi zdali hodne vysoke oproti tym co som tu videl. Vymyslat som si nevymyslal, doma som kontroloval vysledky co mam zapisane a sedi vec-bolo to 2512(2Over:verit mi samozrejme nemusis, ale naozaj necitim potrebu cheatovat vysledku z benxmarku). Zaujimave bolo, zhe som nemal taktnuty proc., a mal som lepsie skore ako xlapik s TBirdom1400 a ManLi Radeonom8500LE, inak sme mali compy uplne identicke. Vyzera to tak, zhe v CodeCreatures dostava viac menej zabrat grafika.
jedine co nesedelo oprtoi mojej konfiguracii bolo to, zhe som mal taktnutu grafiku na 250@300a513@610. Ja som predtym pisal, ze taktnuta nebola, co je omyl. Sorry.
Caf
ta linka z codecult už nefachá,píše to že soubor není už k dispozici.
Tak skus linky, ktore su na http://www.majorgeeks.com v sekcii benxmarkov. Ak si to uz neskusal ;)
jojo .. pak jsem je zkoušel,už to mám,dík :)
To som zvedavy ako ho rozdrtis( myslim CodeCult ), pac na mojej zostave nic moc ;)
2287 (WinXP, 41.03) :oops:
To jsem doufal ve vic :|
nemuzu projet celej benchmark kvuli monitoru :( (mozna kdybych si v reg. nastavil 1600x1200 @ 50Hz, jak obcas pro OGL delam)
tak aspon 1024x768 : 10.7 fps
(Tual 1.33, R8500 LE 250/250, Win2k SP3)
3258
1600x1200 average 25.4
1280x1024 average 32.9
1024x768 average 41.4
MS tak to je husty, ja jsem vcera zkousel jen 1024*768 a dalo to 17,6 fps. Zkusim cely
Ty voe to je siiila :wink: Dost zavidim heh.Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
usuall : co se tak dívám na ten test,tak nechápu,proč je to tak pomalé stejně :) rozhodně těch 1600x1200 je práce pro nějakou lepší grafiku,která ovšem ještě neexistuje že :wink:
jj, asi tak nejak. Ale myslim, zhe mozes byt v klidu ;) Mas taku vykonovu rezervu, zhe nemusis xvilu nad upgradom rozmyslat ( i ked mozes ) .Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
BTW: Prave som si tu v praci zobral dobru lupu a odomkol XP, ibaze neviem ci naozaj dobre. Ked ano tak cez vikend zmaknem CodeCreatureBenx a som moc zvedavy ako nebudem stihat ;D
ona ta tráva v codecreatures .. vypadá spíš jako uměle vysazený trávník,hýbe se to nepřirozeně,jedině co vypadá dobře je voda.
Presne tak, nature v marku vyzera o dost lepsie celkovo, ale CodeCreatures sa mi zda nezaujatejsi, ale to je subjektivne...ta voda je pekna naozaj ;) asi jedina lepsia oproti marku. I mraky su myslim staticke co nie je bohvieco. Ale paci sa mi narocnost tohoto benxu, hlavne ked kamosa vypalil s 256mb RAM, potom zhe nema monas na 1600x1200 afinalny verdikt = nemas pixel shader = kick out ;D
To je naozaj drsne...ale, holt co uz......