jak roschodit UT03 pod OGL ??
Printable View
jak roschodit UT03 pod OGL ??
tak, ze si v ini subore zmenis renderer z DX na oGL
hm to sem kousel ale nejede to hodi mi to tohle :
UT2003 Build UT2003_Build_[2002-09-19_17.26]
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 583 MHz with 127MB RAM
Video: No Video
GL_EXT_bgra not supported - bailing out.
History: UOpenGLRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Tvoje grafárna asi nepodporuje grafický režim, který UT2k3 používá...
Zdravim,
neni to ani tim,ze by to grafika neumela,ale je to spatnou implementaci GL_EXT_bgra v 3dfx ICD. Sleduj www.3dfxzone.it. Pokud me totiz ma pamet neklame, tak je ve fazi alpha vyroba noveho ICD nezavisleho na GLIDE, zalozeneho na MESA. V podstate navazujou na Koolsmokyho alternative ICD. Hlavnim programatorem by mel byt Daniel Borca, ktery je zainteresovan v MESA. Takze vysledkem by melo byt ICD ve verzi 1.4 ci 1.5 pro OGL. Doufejme. Zase by se prodlouzil zivot Voodoocek. Sice zadne nove funkce, ale kompatibilita 8-)
P.S. Zkus tu verzi co ma Koolsmoky na sve strance. Je sice stara, ale co si pamatuju tak Q3 na ni slapal dost rychle a i to pekne vypadalo.
3dfx RULEZZZZ !
Myslim, ze uz DORULEZZZOVALI.....Citace:
Původně odeslal vykupitel
nn tepvr zacnou rulovat
Wuuduu: mas spatne napsanej nick, je to Voodoo :lol:
a nech si ty kacirsky reci, 3Dfx vam este vytrou zrak ;D ...mno bohuzel asi ne, ale muzeme doufat :idea:
Koukam jen jedinej to nepochopil :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Hosi, ked som si vymyslel nick
Wuuduu | uubuuW | nnpnnM
asi nikto z vas nevedel, ze nejake 3Dfx existuje...
Som bol a aj stale som prvy oficialne potvrdeny majitel karty od neznamej a zacinajucej firmicky 3Dfx na Slovensku. Doviezli mi ju z USA na objednavku. Skoda ze som to kupil v maji a prve hry sa objavili az zaciatkom dalsieho roka. :o karty s Voodoo sa na Slovensko (a do Reichu) dostali asi rok aj nieco potom, co som ju mal doma.
Gratuluji ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
:wink:
Voodoo 1 RULEZZZ